Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: un altre món és aquí : educació i societat : immigració : xarxa i llibertat : especulació i okupació
Obrint Portes: acollida, autoformació i acció
27 oct 2006
Col.lectiu a l'infoespai dedicat a acollir, aprendre entre totes i a actuar entorn la transformació de realitats socials.
Obrim portes!
A l'infoespai (centre de suport als moviments socials) comença a caminar un col.lectiu dedicat a l'acollida de persones que volen participar en els moviments socials i no saben com o des de on fer-ho; a l'aprenentatge col.lectiu de diverses realitats socials i a l'acció, és a dir, a posar en pràctica les idees i propostes que apareguin a partir de l'aprenentatge i la reflexió.

Ara per ara, el grup està tractant les següents temàtiques: moviments socials, economia social, crisis energètica, immigració, relacions nord-sud i habitatge.

Obrim portes a totes les persones que tinguin ganes de moure's i participar en una realitat que va més enllà del que ens planten davant la cara; obrim portes a tothom qui vulgui canviar les coses, i no de qualsevol manera.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Obrint Portes: acollida, autoformació i acció
27 oct 2006
vais a compartir la parasitologia ?
Re: Obrint Portes: acollida, autoformació i acció
27 oct 2006
Hola,

Recomano a tothom que tingui inquietud per a fer quelcom que no sigui dictat des de "dalt" (a aquells que som "assalariats" sense una feina motivant, als que patim les conseqüències d'un govern que considerem no prou democràtic...etc), i a aquells que "només" volen transformar la societat, que es passin un dia per aquí, i trobaran una gent interessada a canviar el món, amb moltes ganes d'obrir-se a multitud de formes de pensar i treballar, amb idees fresques...Un grup canviant, sempre obert, i que no vol deixar de crèixer. M'agrada ser-hi, espero que per aprendre molt de mi i de tots! Salut i bones idees!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more