Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : educació i societat : immigració : xarxa i llibertat : especulació i okupació
Obrint Portes: acollida, autoformació i acció
27 oct 2006
Col.lectiu a l'infoespai dedicat a acollir, aprendre entre totes i a actuar entorn la transformació de realitats socials.
Obrim portes!
A l'infoespai (centre de suport als moviments socials) comença a caminar un col.lectiu dedicat a l'acollida de persones que volen participar en els moviments socials i no saben com o des de on fer-ho; a l'aprenentatge col.lectiu de diverses realitats socials i a l'acció, és a dir, a posar en pràctica les idees i propostes que apareguin a partir de l'aprenentatge i la reflexió.

Ara per ara, el grup està tractant les següents temàtiques: moviments socials, economia social, crisis energètica, immigració, relacions nord-sud i habitatge.

Obrim portes a totes les persones que tinguin ganes de moure's i participar en una realitat que va més enllà del que ens planten davant la cara; obrim portes a tothom qui vulgui canviar les coses, i no de qualsevol manera.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Obrint Portes: acollida, autoformació i acció
27 oct 2006
vais a compartir la parasitologia ?
Re: Obrint Portes: acollida, autoformació i acció
27 oct 2006
Hola,

Recomano a tothom que tingui inquietud per a fer quelcom que no sigui dictat des de "dalt" (a aquells que som "assalariats" sense una feina motivant, als que patim les conseqüències d'un govern que considerem no prou democràtic...etc), i a aquells que "només" volen transformar la societat, que es passin un dia per aquí, i trobaran una gent interessada a canviar el món, amb moltes ganes d'obrir-se a multitud de formes de pensar i treballar, amb idees fresques...Un grup canviant, sempre obert, i que no vol deixar de crèixer. M'agrada ser-hi, espero que per aprendre molt de mi i de tots! Salut i bones idees!
Sindicato Sindicat