Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Caravana de coches contra la politica laboral de mercadona
27 oct 2006
La CNT-AIT de Terrassa va començar una nova campanya d'actes per a protestar contra la política repressiva de Mercadona contra els i les treballadors/as.

Dissabte passat 21 d'octubre el “Drac Roignegre� va passejar el seu foc per Terrassa. Una vintena de vehicles de militants de la Confederació, amb banderes i megàfon, es van passejar per la ciutat denunciant l'agressió al company de la Secció sindical, els acomiadaments i la sistemàtica vulneració de drets laborals per part de l'empresa. Així mateix es va fer una crida per al boicot amb aquesta empresa i convocant a la manifestació i el míting a Terrassa, convocats per al 25 de novembre a les 17 i 18 hores respectivament.

La caravana de cotxes va provocar un gran efecte entre els ciutadans de Terrassa, una ciutat amb 200.000 habitants, 11 mercadonas i amb grans avingudes per les quals es va fer sentir la nostra veu. La caravana va passar pels 11 mercadona, parant-se uns moments davant de cadascun d'ells, i aixecant gran expectació entre compradors, treballadors i veïns del lloc, que sortien als balcons per escoltar atentament les nostres reivindicacions.

Dissabte que ve 28 d'octubre continuaran les concentracions davant varis Mercadona de Terrassa a partir de les 17 hores.

Noticia publicada al Diari de Terrassa el 24-10-2006
http://www.cnt.es/noticia.php?id=2764

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Caravana de coches contra la politica laboral de mercadona
27 oct 2006
em solidaritzo plenament amb les treballadores en lluita de Mercadona i d´arreu però crec ke hi ha maneres més ecològiques per protestar ke fent una carabana de cotxes, em de ser coherents en tot el ke fem o perdrem la credibilitat,
salut!
Re: Caravana de coches contra la politica laboral de mercadona
27 oct 2006
es pot fer una bicicletada per exemple, o una patinada popular!! salut!!
Re: Caravana de coches contra la politica laboral de mercadona
28 oct 2006
Si que es veritat que no va ser molt ecològic però es tractava de poder recorrer tot terrassa i passar per els 11 mercadones que hi han i amb bicicleta no ho haguessim pogut fer. També es tractava de que la gent ens veies, que sapigan que i som i que estem actius i una caravana de cotxes és mes vistosa.
Tranquils que no es una cosa que fem cada setmana
Salut!
Sindicato Sindicat