Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Jornada de lluita sindical a Tarragona
27 oct 2006

Nota de premsa

Demà dissabte, 28 d'octubre, la CNT de Tarragona realitzarà diverses concentracions:

  • A partir de les 11.30H davant de la tenda Mosaic, situada al carrer Major (Casc Antic) de Tarragona.
    Aquest establiment perteneix a l'empresa CODEX, i l'acte es convoca pels motius que es detallen més abaix. Motius que han obligat a la Secció Sindical de la CNT a CODEX a convocar vaga als distints establiments i centres de treball d'aquesta empresa, a Barcelona i Tarragona.
  • A partir de les 17H al supermercat de Mercadona al carrer Manuel de Falla, de Tarragona.

Aquest és un més dels numerosos piquets informatius que peròdicament es realitzen a Tarragona, i arreu de tot l'Estat, davant dels centres de Mercadona i difonent la llarga vaga parcial que la secció sindical de CNT al centre logístic de Mercadona a St. Sadurní d'Anoia manté des del mes de març, amb 6 acomiadaments, de moment, i alguns ja declarats improcedents pels tribunals, de treballadors que estaven en vaga afiliats a CNT.

Així com també, informem als clients de Mercadona de la política laboral d'aquesta empresa: els numerosos casos de humillacions i maltratactament laboral, amb numeroses sentències judicials que ho avalen, el no reconeixement de les seccions sindicals de CNT i l'acomiadament automàtic de tot/a treballador/a que se organitza al marge del sindicat pro-patronal UGT, i de la brutal palliça rebuda per un treballador de Mercadona i membre de la secció sindical de CNT per part de 5 individus que li deien, mentre el copejaven, que allò era de part de Mercadona.

De nou, farem una crida al boicot a Mercadona.

Sec. Acción Sindical
CNT Tarragona

Mira també:
http://barcelona.cnt.es
http://www.cnt.es/mercacoso

This work licensed under a
Creative Commons license
Sindicato Sindicat