Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: especulació i okupació
Manifestació en record del cinema Princesa
25 oct 2006
Manifestació en record del brutal desallotjament de la nit del 28 d'octubre de 1996.
Convoquem una manifestació oberta a tots i tothom qui i vulgui participar, en record i memoria viva del brutal dessalltojament del cine princesa la nit del 28 d'octubre de 1996 ara fa deu anys.
Uns mani per demostrar de que encara estem aqui vius i lluitant, que som un gra de pus a la seva cara, i que vulguin o no vulguin ens farem sentir!
Us esperem a totes/tots!
Els 28 d'octubre a les 20:00 al Portal del Angel

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifestació en record del cinema Princesa
25 oct 2006
Allí estaremos!
Saludos a todas/todos!
hasta la victoria siempre
Re: Manifestació en record del cinema Princesa
25 oct 2006
jo i nire, i tu?
28-O, tu descideixes?
Re: Manifestació en record del cinema Princesa
25 oct 2006
qui convoca això?. Ningú sap res d´aquesta mani. Avui a indymedia apareix auesta notícia alertant de la possible mani-trampa del 28:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/278585/index.php
Re: Manifestació en record del cinema Princesa
25 oct 2006
Resulta que quan parles amb gent del exprincesa, CSO ´s etc. ningú sap res d´aquesta mani...

Justament es convoca anònimament en plena campanya electoral, a pocs dies de tota la intoxicació mediàtica i criminalització dels media contra els moviments socials... a mi em fa sospitar.

Que cadascú faci el que vulgui, però tant si és una convocatòria honesta com si és una trampa: això pot acabar malament.
Re: Manifestació en record del cinema Princesa
25 oct 2006
Seqüència d'esdeveniments:

1-Mani de V de Vivenda. 10.000 persones, tot un esdeveniment, silenciat per la premsa.

2-Atac al Forat (just abans d'eleccions?!?!), amb una actuació policial desmesurada tenint en compte que al final no han ocupat la plaça del tot i que ja han marxat. El districte en una reunió d'urgència comunica que no pensa fer-se enrere just abans de la mani, de la que després resulta que sap on acaba i impideix accedir-hi. Amb aquest ambient i aquestes perspectives la ràbia davant l'abús impune fa que la mani acabi com acaba, cosa força previsible. I la jugada després resulta que era un farol (ja han marxat i tot l'espai central de la plaça està intacte).

3-Es suspèn la cimera de ministres d'habitatge, prevista per a plena campanya electoral i amb mobilitzacions de V de Vivenda convocades, amb el cuento dels 250, mostrant les imatges del tub llençacohets de la mani del punt 2-. El cert és que portaven des del punt 1- parlant de suspendre-la, per no haver de parlar en campanya electoral del més greu problema actual: la vivenda. Això, però, no va trascendir.

4-Uns desconeguts (no anònims, desconeguts)convoquen una mani en record del desallotjament del Princesa, l'aniversari del qual coincideix amb, com no, la mani de V de Vivenda. Es suspèn aquesta mani per evitar discòrdies i divisions de penya en dues lluites que, en el fons, són la mateixa.

Total, que durant la campanya no s'haurà parlat d'habitatge i dos dies abans de les eleccions no sortiran al carrer 10.000 (o més) persones a reclamar solucions polítiques al problema. Per què? Perquè existeix un consens entre totes les forces parlamentàries al voltant d'aquest problema: es troben amb nul·la voluntat uns i nul·la capacitat els altres de posar solucions polítiques damunt la taula. Aquest tema avui no toca, que diria l'ex-honorable bwana Pujol. I pel camí han criminalitzat un altre cop a la part del moviment més combativa i desviat l'atenció del problema.

Nanos i nanes, em sembla que ens estan teledirigint, i ens estem deixant...

PD: Comprenc i comparteixo la ràbia que porta a coses com llençar cohets, però si l'única explicació que té és el sentiment de qui ho fa, en calent, no em val: està més que demostrat que el sentiment és la cosa més manipulable del món. D'ara endavant el cap fred, sisplau, ens hi juguem massa. Un dia toquen unes coses, un altre dia unes altres: ara mateix i en plena campanya els farà molt més mal 15.000 persones al carrer, cosa que es podria haver aconseguit, que quatre vidres trencats.
Re: Manifestació en record del cinema Princesa
25 oct 2006
viva el anarkismo y la okupacion k se jodan los maderos
Re: Manifestació en record del cinema Princesa
26 oct 2006
Continua sense veure's clara la convocatòria...

Qui vagi que porti el DNI, passaport o algun document per identificar-se!
Re: Manifestació en record del cinema Princesa
27 oct 2006
doncs, es igual, ki convoki o deixi de convocar!
la mani s,ha de fer!
i endavant am la lluita!
Re: Manifestació en record del cinema Princesa
27 oct 2006
si, si, ara resulta que és igual qui convoca les coses. La mani s'ha de fer perque ho dius tu que ves a saber qui ets i endavant amb la lluita que sempre queda molt apanyadet per despistar.

En fi, espero que ningú caigui
Re: Manifestació en record del cinema Princesa
27 oct 2006
a aquestes altures ja som prou grandets, així que cadascú farà el que cregui més convenient, crec que ja s´ha debatut prou el tema.
Sindicat