Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juny»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
L'Ajuntament de Mislata tolera les agressions racistes
24 oct 2006
L'Ajuntament de Mislata tolera les agressions racistes


"Tan sols és una gamberrada", amb aquestes paraules la policia local de Mislata (L'Horta Sud) ha qualificat l'atac racista patit per un restaurant paquistaní. Mentre el veïnat ho tenia clar: "eren skins i insultaven amb crits racistes els amos del Kebab". Recordem que l'Ajuntament de Mislata està gobernat pel popular Manuel Corredera que va autoritzar i assistir als combats de Vale-Tudo organitzats l'any passat per José Luís Roberto, propietari de Levantina de Seguridad i president del partit ultra España 2000, a un dels pabellons municipals.

XM / Redacció

Per la seua part Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), a través de la seua coordinadora, Glòria Marcos, ha responsabilitzat el Partit Popular del que ha qualificat com un "clima de violència i rebuig contra els immigrants", en referència al succés racista de Mislata, on una vintena d’individus assaltaren un kebab. "La posició pública de Mariano Rajoy, eludint un pacte pel tema de la immigració, i les posicions habituals dels responsables del partit, portades a extrems intolerables per part d’alguns dirigents provincials i locals, estan generant una visió en la societat negativa del fenomen de la immigració que té conseqüències molt perilloses, ha explicat.

"En comptes de ressaltar els aspectes positius de la immigració, com la incidència positiva en l’economia en temes com ara les cotitzacions a la seguretat social, o acceptar el fet que vaticinen els estudis econòmics en el sentit que en els propers anys necessitàrem encara més immigrants per garantir el benestar, es criminalitza el fenomen i es fa alarmisme. I tot, perquè el PP ha de gastar qualsevol cosa per desgastar al govern estatal, al preu que siga", va prosseguir.

Marcos va alertar que per aquesta via de "posar sota sospita tota política que vaja en favor de la integració, com les regulacions, es genera una imatge negativa en la societat que, si no es va amb molt de compte, acabarà amb fenòmens no desitjables com la violència xenòfoba". "De fet, si el PP no canvia de posició i els socialistes deixen de fer seguidisme en l’alarma social, s’estarà alimentant a l’extrema dreta de forma suïcida i irresponsable i casos com el de Mislata poden anar a més", digué per concloure.
Mira també:
http://lavanc.com/lavanc/iphp/not1.php?id=1763

This work is in the public domain

Comentaris

Vint nazis destrossen un «kebab» a Mislata al crit de «fora estrangers»
24 oct 2006
Vint nazis destrossen un «kebab» a Mislata al crit de «fora estrangers»
Cèsar Garcia, Mislata


La policia va detenir a un suposat agressor després de ser identificat pels amos pakistanesos

Les cadires i taules de la terrassa del local, en la plaça Músic Ibars, van quedar destrossades.

Un grup de vint nazis va destrossar en la tarda nit d'ahir un establiment de menjar kebab propietat de pakistanesos en la plaça Músic Ibars de Mislata. Propietaris i veïns van atribuir l'atac a un «brot racista» contra els propietaris de l'establiment, que ja van sofrir agressions fa uns dies, segons consta en una denúncia en la Comissaria de Policia Nacional. A l'amo del local li van llençar spray en els ulls durant l'agressió. Al tancament d'aquesta edició, agents de la policia van procedir a la identificació i detenció d'un suposat agressor.

El germà del propietari del local assegurava que els cridaven «fora d'aquí, estrangers», al mateix temps que va afirmar que a l'intentar detenir l'agressió també va ser ruixat amb spray. «Tenim por que torni a passar», va dir.

Gran part del mobiliari del local -taules i cadires de la terrassa- va quedar destrossat després de l'agressió per part d'un grup d'uns quinze nois i cinc noies, segons testimonis presencials. Alguns semblaven neonazis, van assegurar a aquest periòdic diversos veïns, que van afegir que «era una batalla campal. No hi ha dubte que és una agressió racista per part de joves amb idees d'extrema dreta», van denunciar.

Els fets van començar cap a les 20.30 hores de la tarda quan els suposats agressors joves van ocupar diverses taules en la terrassa i «solament van demanar una coca-cola. Semblava que volien provocar», va declarar el propietari, que anava a presentar la denúncia en la comissaria després dels incidents. Al recriminar-los que no podien consumir només un refresc, els joves van discutir amb els cambrers i els van dir que no s'anaven, pel que l'amo va avisar a la Policia Local. Els agents municipals van prendre part dels fets però es van anar als cinc minuts, a pesar que el propietari, segons el seu testimoniatge, els va dir que «no s'anessin perquè anaven a tornar». Testimonis dels fets van dir que la policia local es va anar al no aclarir-se amb els pakistanesos.

I després de la marxa de la policia va arribar l'atac al restaurant. Els joves van agafar les taules i cadires de la terrassa i les van llançar contra el local. Amb una taula van destrossar un cristall de la porta. «Era com en les pel·lícules, les taules per l'aire», va declarar una testimoni. Els propietaris van assolir fer una foto amb un mòbil d'un dels agressors. Un altre d'ells va perdre el seu telèfon, que va ser lliurat a la policia nacional, que va acudir a la plaça després de produir-se l'agressió, igual que diversos agents de la local. Després d'escoltar als propietaris i recomanar-los que acudissin al metge per a revisar-se els ulls, la policia va iniciar una batuda pel barri. Durant la inspecció va prendre testimoniatges a diversos joves. Prop de la plaça els agents van detenir a un suposat agressor, després de ser identificat per part dels amos del local. L'edil d'EU de Mislata, Pere Bessó, va acudir al lloc dels fets i va assegurar que «aquests brots de violència ja no són casualitat i ens preocupen perquè s'ha atacat a un local d'estrangers i no a uns altres».
http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pNumEjemplar=3320&pIdSe
Bernabé diu que no hi ha constància que l'atac a un 'kebab' de Mislata fora realitzat per un grup nazi
24 oct 2006
Bernabé diu que no hi ha constància que l'atac a un 'kebab' de Mislata fora realitzat per un grup nazi
VALÈNCIA, 24 Oct. (EUROPAPRESS)



El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Antoni Bernabé, va assegurar avui que no hi ha constància que l'atac ahir a un 'kebab' en la localitat valenciana de Mislata fora provocat per un grup nazi organitzat.

Bernabé, que va assistir a la celebració de la Festivitat del Patró de la Policia Local de València, va manifestar després d'aquest acte, al ser preguntat per la possibilitat que l'atac fora obra d'un grup de cort radical de tipus racista, va indicar que "no tenim constància que el cas d'ahir es degui a un grup organitzat i a un acte xenòfob".

Va comentar que aquest matí la denúncia per aquests fets "encara no s'havia formulat per part de l'afectat" i va assenyalar que "el coneixement que tenia la Policia Nacional de quan es va personar" en l'establiment en el qual van succeir els fets "estava vinculat a un altercat que s'havia produït per una discussió".

El delegat va manifestar que "estem a l'espera que es clarifiqui" el succeït "per a realment conèixer si estem davant un cas d'un atac per qüestions xenòfobes que respon a un grup organitzat", va dir.

No obstant això, va insistir que "per les identificacions i per la informació que tenia la Policia i que es va fer en el lloc no es correspon" amb un grup d'aquestes característiques.
http://www.europapress.es/noticia.aspx?cod=20061024152742&ch=175
Re: L'Ajuntament de Mislata tolera les agressions racistes
24 oct 2006
A mi no me extraña en absoluto.Es una desgracia como otra cualquiera.Aun más, dire que queda mucho por ver, tiempo al tiempo;se esta gestando entre la ignorante poblacion fachenciana un odio hacia todo lo que es diferente:"Mos faran fora" se oye por hay.Vivir para ver, menos mal que queda poco,muy poco.
Run run...ruuunnnnnnnnnnn
Re: L'Ajuntament de Mislata tolera les agressions racistes
25 oct 2006
Poco para que?
Re: L'Ajuntament de Mislata tolera les agressions racistes
25 oct 2006
en terminos personales.El problema en vuestra tierra no se va a solucionar jamás, a menos que se os aparezca la virgen(cosa poco probable entre otras cosas).Ya sabeis ignorancia y fascismo son dos terminos que van cojiditos de la mano.Despues muchas otras cositas de las que adolece esa tierra que son infecciosas contagiosas y mal endemico asi que suerte.

P.d.-Yo de vosotr@s migraria.

salut
Re: L'Ajuntament de Mislata tolera les agressions racistes
28 oct 2006
partidos tipo Le Pen... Suiza, Flandes; recientemente... estan copando cotas de poder. En España como siempre al final de la cola, pero es cierto es cuestion de tiempo, a lo sumo menos de 10 años... suerte

Hoy por Hoy vivimos en un mundo global podemos vivir en cualquier parte del mundo

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more