Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Concert Pro-Pres@s! Dissabte 28 Octubre!!!
24 oct 2006
Salut a totes!

Us demanem que ens ajudeu a difondre la següent activitat i el comunicat que l'acompanya per a donar una mica més d'impuls a la lluïta que desde fa temps portem a favor de la llibertat i en oposició al sistema actual.

Us agraïm la vostra col·laboració i ens despedim amb tot l'ànim per la vostra tasca que ens fa veure que no estem soles en aquest desert d'apatia.

Salut i llibertat!
El dissabte 28 d'Octubre:
CONCERT HEAVY-PUNK PRO PRESXS
A partir de les 22h al Casal del Guinardó, C/Renaixença 53.
Amb:
-GIGAPOLLOS DEL BOSQUE.
-3000 EYES.
-PRIMATES.
-The AJOS PORROS BAND.
Bò d'ajut de 2 lerdos, i hi haurà una trobada de distris no-comercials.

--------------------------
El sistema penitenciari és, indiscutiblement, un dels pilars de tot pretès estat.

Desde el seu origen els estats no han estat més que una manera de demostrar (civilitzadament, això sí), la superioritat dels poderosos (en mascul·lí, ja que sempre, i encara ara, s'han caracteritzat pel masclisme i la organització patriarcal més clares), per sobre de la resta de persones. Poderosos per qüestions materials fruït d'una explotació que provoca pobresa. Poderosos per qüestions culturals fruït d'una censura que crea ignorància i incultura. Poderosos per qüestions d'ambició fruit d'una cobdicia que crea misèria. Poderosos per la força del fanatisme que crea els exèrcits i les guerres i que esclavitza les persones. Poderosos per dominar la mentida i l'engany que creen masses cegues i porugues, incapaces d'emancipar-se d'aquest estat d'opressió. Poderosos per la herència que provoca tota aquesta carència de valors humans.

A les presons de l'estat espanyol les morts se succeeixen any rera any.
El perfil de les persones preses és tant divers com ho són les tècniques de l'estat que provoquen aquesta veritable massacre. Hi ha persones que s'han rebelat de forma conscient contra la injustícia d'aquest sistema i han acabat lluitant per la seva dignitat dins la presó. També n'hi ha que no. Hi ha persones que desde bon començament s'han posicionat clarament lluitant frontalment contra aquest sistema injust i segueixen lluitant desde dins de la presó. N'hi ha que són víctimes del maquiavèlic montatge que sustenta els partidaris dels estats. Però més enllà dels ideals, la realitat és que milers de persones són assassinades per l'autèntic TERRORISME D'ESTAT.
Podríem reproduïr una llista inacabable de noms de persones que han entregat la seva vida a la presó en vagues de fam, per denunciar amb el paper i el bolígraf tota la sèrie d'injustícies que han patit o que han vist patir al seu voltant...;
moltes d'elles conegudes per moltes de nosaltres. Però preferim que l'anonimat permeti crear una identitat pròpia respecte de la brutal desproporció amb la que l'estat oprimeix a totes, accesible per a qualsevol persona, familiaritzada o no amb la realitat penitenciària. Per que el dolor de perdre a un ésser estimat en aquestes condicions ha de ser el mateix que testimoniar una mort d'un altre ésser humà encara que desconegut.
Pretesament la pena de mort està erradicada desde la fí de la dictadura franquista. Però la hipocresia actual ha permès quelcom pitjor: La pena de mort encoberta.
UNA MORT A LA PRESÓ, QUALSEVOL, ÉS UN CRIM D'ESTAT!!!!

Davant d'aquest panorama no pensem quedar-nos impassibles i seguirem endavant amb la tasca pedagògica per cercar un mon sense presons ni estats, que per descomptat que és possible.

És per això que amb l'objectiu de sensibilitzar l'adormida consciència popular, autentic factor determinant per a cambiar algun dia aquest estat de les coses, i seguint amb el principi d'autogestió (com una manifestació més del principi d'autonomia), proposem i us convidem a totes a participar d'aquesta activitat solidària amb les persones preses i de denúncia cap a aquest estat assassí.

Mosquejades però actives, sempre!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concert Pro-Pres@s! Dissabte 28 Octubre!!!
24 oct 2006
Que grandes esos gigapollos!!!
Ahi estaremos dando apoyo a los presos/as.
Las cárceles para sus dueños... la libertad para quien la quiera de verdad;).
Re: Concert Pro-Pres@s! Dissabte 28 Octubre!!!
25 oct 2006
:/ ei gent! endavant amb la moguda! no és per picar, però a quinxs pres@s es destinaràn els cuartus? és per curiositat, eh? vidnré igualment!
Sindicato Sindicat