Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Concentració dissabte 28, aclarem conceptes!
22 oct 2006
BAN EDICTE

LES AUTORITATS SANITÀRIES
PÚBLIQUES, SOLIDÀRIES I DE QUALITAT

ADVERTEIXEN:
UN TEST PER A FLORS NO ÉS UNA PEDRA


    Els nostres alcaldes Clos i Hereu, el passat 4 de febrer de 2006 van contraure una malaltia contagiosa: LA SINDROME CONFUSIONAL GREU. Se'ls va manifestar en confondre, d'una forma obsesiva i permanent, un test per a flors amb una pedra.

    Tot va ocórrer hores més tard dels fets C/ St. Pere més Baix de Barcelona, que durant uns incidents va resultar ferit un Guardia Urbano. Durant les primeres hores l'alcalde-ministre Joan Clos, informat pel aleshores regidor de Seguretat Jordi Hereu i pels metges de la Vall d'Hebron, va declarar a Catalunya ràdio que les ferides del Guardia Urbano, havien estat produïdes pel llençament d'un test per a flors des d'un balcó. A la nit d'aquell mateix dia, frapats pel brot de la Sindrome Confusional Greu, el test per a flors es converteix en una pedra a les seves pobretes ments confoses.

    Ajudem als nostres alcaldes. Pateixen, i el seu deliri té efectes colaterals secundaris, que creen alarma social : hi ha tres persones inocentes empresonades des de fa ja quasi deu mesos, i altres sis persones encausades. A més, la malaltia és altament contagiosa ja li han encomanat a la jutgessa del JI num. 18, Carmen Garcia Martinez.

Per tal d'ajudar-los comencem per definir que és un test per a flors i que és una pedra:    
    TEST: Vas de terrissa, generalment en forma de con truncat, que, ple de terra, serveix per criar-hi una planta. Fig. Eixir de test, exaltar-se molt, fins a perdre la serenitat. Fig. Estar fora de test, Estar molt excitat, mancat de serenitat. Fig. Els testos s'assemblen a les olles (no pedres). De tal palo tal astilla; hijo de rata, ratones mata; cual el cuervo, tal su huevo; de padre cojo, hijo renco.
   
    PEDRA: Materia mineral, solida i dura, de composicio molt variable, no metal.lica pero amb sals i oxids metal.lics. Fig. Fer plorar a les pedres, commoure profundament tothom, ésser llastimós. Fig. Restar de pedra, romandre sense paraula a causa d'una gran sopresa. (Sintoma inequivoc de la Sindrome Confusional Greu).


EL PROPER DISSABTE 28 D'OCTUBRE DE 2006, LES AUTORITATS
SANITARIES PÚBLIQUES I DE QUALITAT, CONVOQUEN A TOTA LA
CIUTADANIA A COL.LABORAR DUENT TESTOS PERQUE RECOBRIN EL SENTIT DE LA REALITAT PER INMERSIÓ SIMBÒLICA A LES 13 HORES
A LA PLAÇA SANT JAUME DE BARCELONA
ban_edicte_4-f.doc
ban edicte 4-f.doc (68 KiB)
NOTA: No cal gastar diners en testos per a flors, per exemple un got de iogurt de plastic, una mica de sorra i full d'enciam ja els ajudaria, o altres formes mes creatives.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat