Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[CNT-Barcelona] Segueixen els piquets a les sortides d'autocars cap a Sant Sadurní d'Anoia, aquesta setmana
21 oct 2006

Com ja vam anunciar, CNT-Barcelona va iniciar una batería de piquets informatius de caràcter 'indefinida' fins que els treballadors del Centre Logístic de Mercadona a Sant Sadurní d'Anoia estiguin plenament sensibilitzats davant el conflicte que la Secció Sindical de CNT-Mercadona té amb l'empresa.

Així, el passat dimecres 18 d'octubre, un grup de companys i companyes del Sindicat van tornar a realitzar un nou piquet per al torn de nit, aquest cop a la sortida d'autocars que hi ha a Fabra i Puig. Aquest diumenge, tornarem a realitzar piquet.

Seguint amb les accions que CNT-Barcelona va organitzant en suport a la vaga indefinida parcials que manté la Secció Sindical de CNT-Mercadona, on es fan aturades tots els dijous durant 24h portem realitzant una bateria de concentracions a les sortides d'autocars que Mercadona empra per a recollir bona part de la seva plantilla per a conduïr-los al Centre Logístic de Sant Sadurní d'Anoia.

Les darreres setmanes s'han realitzat piquets informatius a Sants-Estació, i aquest darrer dimecres vam optar per a realitzar-lo a l'altra para que surt de Barcelona: Fabra i Puig.

Durant l'acte, vam poder animar als companys vaguistes que agafen l'autocar i vam poder demostrar un cop més a l'empresa que la CNT no abandona als seus companys i companyes, i que per molt que poguin recórrer a la violència per a solucionar els problemes nosaltres no ens retirem. Seguirem lluitant pel què creiem que és just, perquè sóm anarcosindicalistes i la lluita per a nosaltres no és cap paraula buïda de contingut.

Seguirem amb la cadena aquesta setmana en el diumenge que tanca setmana, i seguirem endavant, portant la veritat sobre el conflicte a tots els treballadors que tinguem a l'abast.

Ànims a la Secció Sindical!

Salut i anarcosindicalisme!

CNT-AIT Barcelona
Secretaria d'Acció Sindical

Mira també:
http://barcelona.cnt.es

This work licensed under a
Creative Commons license
Colera camping CNT