Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Nova okupació a Sabadell
20 oct 2006
Avui, a les 13h del 20 d´Octubre de 2006, s´ha alliberat una nova vivenda per a joves a Sabadell.
NOVA OKUPACIÓ A SABADELL


De propietat de Gervasi Burgeño Jornet i Anna Maria Montllor Corominas, la vivenda està siutada a la Via Massagué, 13, té una superfície de 184m2, porta més de 5 anys abandonada i servirà de vivenda per a varis joves sabadallencs, les primeres tasques dels quals seran rehabilitar la casa, presentar-se als veïns i viure dignament.
La Vivenda Alliberada Keops, s´ha okupat un dia després del desallotjament de Bakinham, que portava 14 mesos funcionant com a habitatge per a vàries persones de la ciutat.
Un desallotjament, una altra okupació és una màxima del moviment, que no pot quedar impotent quan el poder judicial dóna suport als propetaris. Prioritza el principi de propietat al principi d´ús, accedeix a tractar les okupacions per la via penal, i no dóna importància als anys que una vivenda porta abandonada, ni qui l´ha rehabilitat, mantingut i usat.
El dret a la vivenda digna queda en paper mullat i l´especulació resulta ser font de riquesa i poder per immobiliàries, constructores, bancs, regidors d´urbanisme i polítics en general. Una objectiva descripció de la realitat hauria de fer modificar radicalment l´actitut dels poders legislatiu, executiu i judicial de l´Estat.
Altre cop, però, demostren el nivell de corrupció i la imossibilitat de canvi dins del sistema. Li diuen democràcia….
… I no ho és. Per això defensem la autoorganització, la desobediència i l´ acció directa i l´alliberament d´espais abandonats, com a alternativa real al problema. En una societat on l´especulació i la precarietat augmenten a diari, s´ha insistir en la necassitat d´organitzar-se i recordar que cal seguir lluitant.

VIVENDA ALLIBERADA KEOPS

ASSEMBLEA D´OKUPES DE SABADELL

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nova okupació a Sabadell
20 oct 2006
Felicitats, no hi ha qui us pari !!!!

Un desallotjament, 1000 okupacions !!!
Sindicat Terrassa