Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Accions per Mercadona, octubre i novembre a Terrassa
19 oct 2006
Un company nostre membre de la Secció Sindical de la CNT al Centre Logístic de Sant Sadurní dâAnoia de lâempresa MERCADONA, fou agredit el passat dijous dia 28 de setembre a la una del migdia a LâHospitalet de Llobregat, localitat de la seva residència. El company agredit, afortunadament ja es troba millor, però, després dâhaver estat hospitalitzat uns quans dies com a conseqüència de les ferides traumàtiques que rebé durant lâagressió.

Nosotros y nosotras des de Terrassa y coincidiendo con los demás Sindicatos de la CNT a nivel regional y nacional, decidimos en la última asamblea que tuvo lugar el sábado 7 de octubre todo un conjunto de actos para protestar por dicha agresión y para seguir presionando a una empresa que bajo su aparente imagen de âempresa modeloâ?, llega a utilizar contra sus trabajadores y trabajadoras métodos de auténtica mafia.

CALENDARI DâACCIONS I MOVILITZACIONS:

-DISSABTE 21 DâOCTUBRE: a les 5 de la tarda concentració al nostre local sindical (carretera de Montcada nº 79), per iniciar una caravana de cotxes (el ja famós âDrac roig i negreâ?) que amb banderes, megàfons, repartint propaganda sobre MERCADONA, denunciant el fets...etc, passarà segons un recorregut ja preestablert, per tots els MERCADONES de Terrassa. Que tota la ciutat sàpiga qui són aquestes feixistes de MERCADONA.

-S�BADO 28 DE OCTUBRE: a las 5 de la tarde concentración en nuestro local sindical para dirigirnos andando a diversos MERCADONAS donde nos concentraremos explicando a los trabajadores/as y a los compradores/as las razones del conflicto y los motivos de la huelga de nuestros compañeros, así como las agresiones recibidas por algunos de ellos.

-DISSABTE 4 DE NOVEMBRE: a les 10 del matí concentració al nostre Sindicat per anar després a diversos MERCADONES per concentrar-nos.

-SÃ?BADO 11 DE NOVIEMBRE: a las 5 de la tarde concentración en el Sindicato, des de donde el ya famoso âDragón rojinegroâ? se pondrá otra vez en marcha. Se hará de nuevo otra caravana de coches explicativa por toda la ciudad.

-DISSABTE 18 DE NOVEMBRE: a les 10 del matí concentració al Sindicat per anar posteriorment a a visitar nous MERCADONES.

-SÃ?BADO 25 DE NOVIEMBRE: a las 5 de la tarde se iniciará delante de los juzgados de Terrassa situados en la Rambla, una manifestación legalizada que se dirigirá hacia el centro de la ciudad, para acabar en la âPlaça Vellaâ?. Los compañeros/as de otros Sindicatos, pueden pasar entre las 4 y las 4â45 por nuestro local de Terrassa Carretera de Montcada nº 79, para
ser acompañados hacia el lugar donde se iniciará la manifestación.

A les 6 de la tarda, tindrà lloc a la Plaça Vella un míting amb la col.laboració del Secretari General de la CNT de Catalunya, membres de la Secció Sindical a MERCADONA, i membres de la nostra Federació Local deSindicats.

¡Compañeros y compañeras: asistid a cuantos actos os sea posible en solidaridad con nuestros compañeros y compañeras de MERCADONA!
¡Este conflicto lo estamos ganando: vamos a rematarlo!
Durant totes les sortides, sâanirà anunciant la manifestació i el míting final de la campanya.
No a les agressions als treballadors/es!
No a la precarietat laboral! No als salaris de misèria!
Porta amics i amigues, parents i familiars, veïns, coneguts...PER LA NOSTRA DIGNITAT!

NO PARAREM FINS LA VICTORIA

Salut i anarcosindicalisme!
Mira també:
http://www.cnt.es/terrassa
http://www.cnt.es/mercacoso

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa