Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia : altres temes : pobles i cultures vs poder i estats : especulació i okupació
No fem el CIM: Carbassa per a Jordi Pujol
18 oct 2006
La plataforma rep al que va ser president durant l'inici del projecte CIM Logis Penedès.
pujol.bmp
17/10/2006: Al igual que amb la resta de polítics (Artur Mas, José Montilla i Xavier Sabatè) la plataforma ha rebut al qui va ser president de la Generalitat durant l'inici del projecte del CIM Penedès (ara Logis Penedès).
No van ser ni 30 segons els que la plataforma va tenir per parlar amb en Jordi Pujol, temps just i necessari per que la plataforma li donés el document de "Compromís amb el Territori" per signar, on es demana a l'ex-president que faci tot el possible per aturar el projecte.
En el moment en que un membre de la plataforma va intentar donar una Carabassa a l'ex-president Jordi Pujol, per haver iniciat el projecte del CIM (ara Logis Penedès), el convergent Joaquim Nin (diputat de cultura de la diputació de Tarragona per CIU) va impedir que aquesta Carabassa arribés a mans d'en Jordi Pujol bloquejant al membre de la plataforma i fent que l'ex-president pogués pujar a la seu de CDC.
Aquest projecte hipotecaria 186ha del Penedès fins ara associat als Vins i al Turisme, i que amb aquest MacroPolígon de 1.860.000 metres quadrats es relacionaria per sempre més amb el ciment, els camions i la polució.


(Article EXTRAORDINARI d'en Xavier Garcia sobre el CIM/Logis Penedès publicat avui a l'edició barcelonina d'el Punt: http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2097504)
Mira també:
http://www.nofemelcim.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat