Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Última noticia sobre la campaña, por favor
17 oct 2006
Pienso, y seguramente mucha gente piensa igual, que éste no debería ser un espacio para que los aprendices de políticos viertan su propaganda electoral y partidista, pues la mayoría de gente que visita esta página no está con ninguno de los partidos. Para eso, ya tenemos las televisiones, los periódicos, las radios y los carteles electorales que nos bombardean con "noticias". Creo que esta página tendría que diferenciarse en algo de las otras informativas, por tanto, que hagan campaña donde les voten.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Última noticia sobre la campaña, por favor
17 oct 2006
De acuerdo con Sebas, en que aqui no debe haber espacio a la propaganda electoralista.
Todas aquellos que crean que el parlamentarismo delegativo es una forma de cambiar algo, que difundan sus ideas en sus medios, que los tienen y en cantidad, medios que ademas financiamos obligatoriamente entre todos.
Y que dejen indymedia libre para los que creemos en la horizontalidad de las relaciones sociales y politicas.
Re: Última noticia sobre la campaña, por favor
17 oct 2006
No veig que aquí no hi hagi d'haver reflexions sobre el tema política a través dels partits, perquè és massa important per deixar-ho de banda. Altra cosa és que penso que és avorrit i que no aconseguirà convèncer a ningú de que voti una cosa o una altra.
Però sí trobo legítim que es demani de reflexionar sobre si és útil per la lluita abstindre's o votar.
Re: Última noticia sobre la campaña, por favor
17 oct 2006
donçs em sembla un debat del toto fals perqué SEMPRE ES DIU QUA HI HA UN VOT "UTIL"
Quina casualitat! sempre!

I a quí beneficien els vots? als de sempre...


ELS QUI VIUEN DE LA POLÃ?TICA I NO DEL SEU PROPI TREBALL
Re: Última noticia sobre la campaña, por favor
17 oct 2006
donçs va a ser que no!


la democracia raquítica que tenim ha costat sang suor i llagrimes, el fet que alguns polítics es venguin o altres no ho facin prou bé no tenim dreyt a rendirnos, algun dia encertarem

xD
Re: Última noticia sobre la campaña, por favor
17 oct 2006
post-data: ´

QUE S´ABSTINGUIN ELS PIJOS
Re: Última noticia sobre la campaña, por favor
17 oct 2006
Fora repetició de tòpics a Indymedia. Teniu tots els diaris i totes les ràdios per fer la vostra campanya electoral.

Aquí ja sabem buscar-nos la vida per saber si hem de votar o no, o a qui ho hem de fer.

Acaba de començar la campanya i ja estan anegant Indymedia amb aquestes coses. I el que ens espera.
Sí als debats
17 oct 2006
Si el debat és benintencionat (em refereixo que no sigui descaradament propaganda política) em sembla bé que estigui també a Indymedia. A la nostra manera, però és una cosa que està a la realitat, ens agradi o no, i que té importància.
Crec que no hem de canalitzar la ràbia que sentim, quan veien certes maneres de fer política que utilitzen els partits, excloent el tema dels nostres espais.
De fet, em sembla fins i tot un pèl autoritari el fet d'intentar impedir als altres el debat a Indymedia si alguna gent el vol tenir. És que Indymedia el fem tots.
Els que volem canviar el món hem d'acceptar que el món és com és, i partint d'aquest món que hi ha actualment, veure com ho fem per arribar on voldríem arribar...
Digo yo...
A més estic d'acord que això que tenim, per raquític que sigui, ens ha costat sang, suor i llagrimes.
Re: Última noticia sobre la campaña, por favor
18 oct 2006
No feu servir el tòpic de la sang, suor i llagrimes per aquesta merda. Si us plau, la gent que va morir en aquest país no ho va fer per un sentit de la democràcia tan simple i teledirirgit com el que tenim. Molts van lluitar per una veritable revolució i el seu concepte de la democràcia no passava per escollir el botxí cada quatre anys. Em sembla un insult a la memòria dels lluitadors antifranquistes dir que van lluitar per això, potser tots els polítiquets aquells que es van baixar els pantalons durant la transició si que van lluitar per això, però els que van patir la repressió més gran i la majoria dels afusellats i morts no estaven lluitant per aquesta punyetera merda.

Una cosa es debatre sobre política i una altra haver d'aguantar propaganda política descarada d'algunes sigles que apareixen per aquí en aquestes dates. Ningú està dient que no es debati sobre política, però em sembla que sabem diferenciar el que és propaganda i el que no, i els partits polítics aquí no tenen res a pelar quan són els principals criminalitzadors de les idees que en aquest portal es donen.
Re: Última noticia sobre la campaña, por favor
18 oct 2006
Feu el que vulgueu, jo estic en contra que es veti qualsevol intervenció en aquest mitjà.

Però a mí el que em sembla autoritari és fer servir aquesta columna d'Indymedia per dir qualsevol de les coses que se senten repetitivament i quotidianament als mitjans de comunicació oficial. Perquè en fer això, el que s'esdevé és que desapareixen més ràpidament aquelles notícies que la gent penja aquí i que no acostumen a aparèixer als mitjans "normals".

Qui havia de dir, quan va començar a funcionar Indymedia Barna, que amb el temps hi hauria tantes intervencions interessades a dir-nos què hem de votar.
Sindicato Sindicat