Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : mitjans i manipulació : especulació i okupació
La Razón, TV3 i La Vanguardia patrocinan Barcelona Meeting Point
16 oct 2006
No deja de sorprender que medios de comunicación sean los patrocinadores de un evento privado de estas magnitudes. Las consecuencias y ramificaciones que de aquí nacen son muchas.
Si La Vanguardia y TV3 patrocinan el Bcn Meetin Point significa que la libertad de sus periodistas queda recortada cuando hablen de este evento, pues sus empresas son parte del evento. Libertad de prensa? No, gracias. El colegio de periodistas... nada, nada. Es como los anunncios de Matías Prats con el Banco ING pero a gran escala.

El BMP es una importante concentración de mafiosos del ladrillo por metro cuadrado, en una Barcelona encarecida gracias a ellos. Así, los periodistas de turno, callarán sus boquitas y aplaudiran a su organizador, Enrique Lacalle, gran magnate de Barcelona y expresidente del PP en CataluÑa, mientras seguirán criminalizando los "250" más buscados del planeta.

Nos moveremos, verdad?

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La Razón, TV3 i La Vanguardia patrocinan Barcelona Meeting Point
16 oct 2006
Lacalle, polític barceloní del PP, fill de l'oligarquia franquista, és un home clau en la conexió entre els grans negocis i la política institucional. Presideix no sé quantes Fires i ha estat també al davant del Consorci de la Zona Franca i de l'anomenada Barcelona Centre Logístic. Supso que acapara també dotzenes de càrrecs i representacions en consells d'administració d'empreses públiques i privades. Va per la ciutat amb un cotxe negre, amb els vidres foscos i tres guardaespatlles.
Re: La Razón, TV3 i La Vanguardia patrocinan Barcelona Meeting Point
16 oct 2006
ja s'estan preparant mobilitzacions de rebuig. principalment la manifestació del dissabte 11 de novembre. aquella setmana, quina serà la teva acció al teu poble, barri o conflicte??
tancarem el meeting point!!!
Sindicato Sindicat