Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Manifest per la Veritat i la Llibertat d'Expressió
14 oct 2006
manifest contra la criminalització
cartell concentració.jpg
Avui, dimecres 11 d’octubre de 2006 ens hem reunit uns quants martollencs indignats, sorpresos i sorpreses davant el rebombori mediàtic, les mentides i les falses acusacions, i volem aclarir:

- No es va voler impedir la celebració de l’acte, simplement fer visible la indignació de molts ciutadans/es de Martorell davant la presència dels dirigents del Partit Popular.

- L’ànim de la gent allà concentrada era pacífic. Es protestava amb cassoles i xiulets contra els dirigents d’un partit que políticament i amb les seves declaracions agredeix constantment a la població.


- Va ser una cassolada popular sense cap organització convocant i espontània, on hi havia gent de totes les edats i de diferents tendències polítiques. S’exercia el dret de lliure expressió, cosa que ha estat qüestionada amb l’argument de que hi va haver violència. No va ser així, però la majoria de mitjans de comunicació i polítics del país han mentit.

Denunciem que la Guàrdia Civil va actuar de manera desmesurada.

El que els martorellencs no ens podíem imaginar és que el tractament informatiu fos sense contrastar i subjectiu, totalment condicionat per aquesta etapa de precampanya electoral.

Ens han sorprès i disgustat les declaracions dels polítics catalans, que des del primer moment han desqualificat a la gent que s’expressava, sense tractar de conèixer el que realment havia passat.


Ens ha decebut especialment la postura del nostre Ajuntament, que en lloc de recolzar els vilatans a qui representa han faltat a la veritat i ha afavorit la intoxicació mediatica.

Per últim, volem denunciar l’actitud de la Guàrdia Civil, que ha criminalitzat i ha perseguit alguns participants, alhora que volem fer constar el suport de tots i totes a aquestes persones.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifest per la Veritat i la Llibertat d'Expressió
14 oct 2006
La gent de base de l´Esquerra Republicana allà hi serem presents. Nosaltres no condemnem les protestes pacífiques contra el PP, i si criminalitzen el nostre partit que ho facin. Martorell Endavant!
Re: Manifest per la Veritat i la Llibertat d'Expressió
24 oct 2006
Compañero:

El principal motivo de este e-mail es mostrarte mi solidaridad ante lo ocurrido, que créeme, es compartida por cientos de compañeros/as tanto del partido como de la UGT a nivel estatal. Compartimos contigo y con el resto de tus compañeros las preocupaciones que como socialista tenemos por los continuos ataques del PP tanto a nuestro partido, como a la propia democracia, ya que la desestabilización de las instituciones democráticas, la confrontación entre los pueblos de España, y la ausencia de políticas sociales han sido siempre su eje central de actuación, que incluso llevó a este país a una guerra civil. (entonces no eran el PP... pero eran los mismos, apoyados por la iglesia, por los militares, y por los poderes económicos... como ahora).

No quiero extenderme más, pero considero injusta tu expulsión del partido por defender lo que todos los socialistas debemos defender, y por actuar como militante. Si te parece nos podemos tomar un café (o una cerveza) el día que te vaya bien, para analizar lo sucedido... ya que soy conocedor de que un grupo importante de militantes está recogiendo firmas para tu readmisión en JSC y en el partido. Te llamo y quedamos (ok?).

�nimo Compañero, recibe un fraternal saludo socialista.
Sindicato Sindicat