Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
CIMERA SUSPESA: Ampliació convocatòria per dilluns 16
13 oct 2006
L’ASSEMBLEA POPULAR PER UN HABITATGE DIGNE DE BARCELONA AMPLIA LA CONVOCATÒRIA DE DILLUNS 16 D’OCTUBRE L’Assemblea anuncia un acte adicional a plaça Sant Jaume a les 20h:

A més d’un acte testimonial-reivindicatiu a les 17h al Palau de Congressos, l’Assemblea convoca a la ciutadania a manifestar el seu descontent sobre la problemàtica de l’habitatge amb una cassolada a Plaça Sant Jaume a les 20h del mateix dilluns.

Des de l’Assemblea volem fer pal•lesa l’absència d’uns ministres que han plantat a la ciutadania en lloc de donar la cara en front la nostra exigència d’accés a un habitatge digne, així com la maniobra política que ha suposat la cancel•lació de la Cimera Europea per amagar el problema de l’habitatge.

És per això que realitzarem un acte testimonial en el lloc on s’havia de dur a terme la reunió i convoquem a la ciutadania a les 20h a plaça Sant Jaume per expressar els seus problemes en matèria d’habitatge mitjançant una cassolada. A més, a la plaça també hi haurà un punt d’informació i s’inaugurarà una urna gegant contra l’estupidesa política i el silenciament del problema de l’habitatge. En aquesta urna la ciutadania podrà dipositar el testimoni dels seus problemes reals amb l’habitatge en front uns polítics en campanya electoral que no donen resposta als mateixos.
Assemblea Popular per un Habitatge Digne de Barcelona


http://bcn.vdevivienda.net
Tel. de contacte amb premsa: 610 920 253

This work is in the public domain

Comentaris

Re: CIMERA SUSPESA: Ampliació convocatòria per dilluns 16
13 oct 2006
On es celebra aquesta "assemblea popular"?
Información en lengua de signos española LSE: CIMERA SUSPESA: Ampliació convocatòria per dilluns 16
19 oct 2006
Información en lengua de signos española LSE para el acceso a la información de las personas sordas usuarias de ésta y que tengan dificultades para la lectura de la lengua castellana.

Aquí: http://noticiaslse.blogspot.com/2006/10/en-lengua-de-signos-espaola-lse.

Otras noticias en lengua de signos española LSE: http://noticiaslse.blogspot.com
Sindicato Sindicat