Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: laboral
"Per Nadal tots els acomiadats reincorporats a SEAT"
13 oct 2006
COMUNICAT DE LA XARXA
La Xarxa contra els Tancaments i la Precarietat vol manifestar el seu total soport a la nova acció dels acomiadats de SEAT y del seu Comité de Solidaritat: la vaga de fam que iniciaran el proper dia 20 d'octubre.

La decisió d'usar un mètode de lluita tant dur ja demostra la importància de la molt justa reivindicació pendent.

Aquesta acció, el lloc de la qual difondrem oportunament, preten cridar l'atenció respecte al greu problema patit per 660 families des d'aviat ferà un any.

Totes les promeses de que els que ho desitgèssin serien readmesos s'han confirmat, en quan a la totalitat dels acomiadats, com a mentides. Han quedat atrapats com a mentiders els dirgents de l'empresa, els polítics que els han recolçat (fins a donar, per decisió del Tripartit, una medalla de la Generalitat al president de l'empresa), i els dirigents sindicals de CC.OO. i UGT.

Fins i tot l'empresa s'ha negat a acatar les sentències que han declarat nuls bastants dels acomiadaments. Es limita a pagar els salaris, ha presentat recurs al tribunal superior i no permet la reincorporació a la fàbrica dels sindicalistes que deuria readmetre. Demostra, una vegada més, que els acomiadaments eren part de la seva política de repressió sindical.

L'assemblea d'acomiadats, que no ha deixat de funcionar en tot el que portem d'any, i el seu Comité de Solidaritat (en el que participem com a Xarxa), s'han fixat com a objectiu que ABANS DE FI D'ANY TOTS ELS ACOMIADATS SIGUIN READMESOS. Així ho han fet saber tant als treballadors de SEAT com a l'opinió pública.

Per això la vaga de fam té per lema "Per Nadal tots els acomiadats reincorporats a SEAT"

Cridem a fer comunicats, de solidaritat amb la vaga de fam i amb els acomiadats, de les seccions sindicals d'empresa i de totes les estructures sindicals, a més de les que siguin possibles d'altres col·lectius.

Cridem a participar a la concentració i Roda de Premsa convocada a les 11 del matí del proper dia 20 d'octubre al mig de la Plaça de la Universitat.

Cridem a visitar als vaguistes a partir del moment en que es difongui el lloc on estaran realitzant la seva acció reivindicativa de vaga de fam.

Cridem a recordar aquesta necessària solidaritat a qualsevol activitat pública que es relaitzi d'aquí a la fi de la vaga de fam.

PER LA READMISSIÓ DE TOTS ELS ACOMIADATS DE SEAT!

SOLIDARITAT AMB ELS ACOMIADATS EN VAGA DE FAM!

Xarxa contra els Tancaments i la Precarietat.


Octubre de 2006

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat