Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Okupas: 1 - Rajoy: 0
12 oct 2006
DECLARACIONES EN LA RECEPCIÓN DEL 12 DE OCTUBRE
Rajoy: 'Si yo fuera presidente del Gobierno se iban a acordar de mí los okupas'
Actualizado jueves 12/10/2006 19:54 (CET)

SERVIMEDIA

MADRID.- El líder del PP, Mariano Rajoy, ha afirmado en el curso de la recepción que ofrecen los Reyes con motivo de la Fiesta Nacional que si él fuera el presidente del Gobierno "se iban a acordar de mí los okupas", en referencia a los grupos que supuestamente preparaban altercados ante la Cumbre de la Vivienda prevista en Barcelona para los días 15, 16 y 17 de octubre.

Ese encuentro de ministros de la Vivienda en la Ciudad Condal ha sido finalmente desconvocado por el Gobierno con el argumento de que había problemas de seguridad para su celebración. Previsiblemente se celebrará en noviembre.

Para Rajoy, es "vergonzoso e intolerable" que la amenaza de incidentes protagonizados por grupos okupas haya provocado la suspensión de una reunión de carácter internacional.

"Es intolerable que los okupas le ganen la partida al Estado. Los okupas no pueden ganar la partida al Estado ni por equivocación", sentenció antes de advertir que, "si yo fuera presidente del Gobierno, se iban a acordar de mi los okupas".

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Okupas: 1 - Rajoy: 0
12 oct 2006
Vaya enganyat
Re: Okupas: 1 - Rajoy: 0
13 oct 2006
"El líder del PP, Mariano Rajoy, ha afirmado en el curso de la recepción que ofrecen los Reyes con motivo de la Fiesta Nacional que si él fuera el presidente del Gobierno "se iban a acordar de mí los okupas", en referencia a los grupos que supuestamente preparaban altercados ante la Cumbre de la Vivienda prevista en Barcelona para los días 15, 16 y 17 de octubre."

ke altercados? si siempre han sido pacificas las manis
Re: Okupas: 1 - Rajoy: 0
13 oct 2006
Realment totes aquestes declaracions al voltant d'un fet fantasma que encara no s'ha produit, apuntant directament al col·lectiu okupa, relacionant els fets amb el forat de la vergonya i els coets, suspenent-se una cimera de ministres de vivenda, articles en tots els diaris apuntant cap a la mateixa reiteració d'una bola inventada...

Crec que s'estan donant tots els pasos que sempre antecedeixen una acció repressiva de les grans. S'acosta la tardor i aquesta època ha estat un classic en els muntatges. Preparem-nos perque suposo que aquests volen remuntar el partit i ja sabem com les gasten. La campanya previa ha començat i a la mani del 12 d'ahir ja es va veure quines ganes tenen els gossos.
Re: Okupas: 1 - Rajoy: 0
13 oct 2006
L'escriptor i periodista Raúl del Pozo, ara col·laborador del madrileny diari El Mundo, ha assenyalat en un dels seus articles d'opinió que "[Manuel] Azaña va recordar aquella màxima: és una llei de la Història d'Espanya la necessitat de bombardejar Barcelona cada 50 anys", encara que afegix que no s'ha de "ni bombardejar, ni consentir que es llanci al penya-segat a 10 milions de ciutadans", en referència a les agressions que van sofrir �ngel Acebes i Josep Piqué a Martorell i els incidents amb grups antisistema que han obligat a retardar la celebració d'una cimera de la UE a Barcelona.

A més afegix que "els que prefereixin el desordre a la injustícia seran felices en una Catalunya sense Estat, un centpeus que envolta a la llibertat política, amb covarda arrogància, amb els líders que només parlen espanyol amb les criades, on els okupes han adoptat la kale *borroka com estil de moguda".
Sindicato Sindicat