Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
comunicat de la CUP de martorell
11 oct 2006
Des de la Candidatura d’Unitat Popular de Martorell davant dels fets ocorreguts el passat 10 d’octubre al Centre Cultural del nostre poble i davant la manipulació mediàtica, volem dir:

-     Va ser un esdeveniment espontani, pacífic i popular amb participació de persones de totes les edats, amb ganes de mostrar que Àngel Acebes no és ben rebut a Martorell, perquè tant els seus posicionaments com les seves declaracions són representants de l’extrema dreta espanyola, que és ofensiva i imperialista. Els membres de l’assemblea de la CUP també vam participar per creure-ho legítim i necessari.
-     Tot ha estat un circ, una farsa, un cop més: no hi va haver agressions i s’han magnificat els fets, la presencia policial era exagerada a part d’innecessària, els mitjans d’informació han descontextualitzat els fets, adaptant-los a les necessitats que dicta l’escenari polític actual, el de precampanya.
-     Els actes de rebuig que el Partit Popular està rebent arreu del nostre territori no són gratuïts. Darrera d’aquests hi ha un seguit de motius que porten a la gent a sortir al carrer i a expressar la seva opinió, no sols delegant un cop cada quatre anys, sinó participant activament.
-     Cap dels polítics de l’Ajuntament de Martorell no ha estat a l’alçada de la situació, no ha assumit la responsabilitat de representar els ciutadans/es. Ans al contrari, ha donat l’esquena a Martorell i s’han posicionat al costat de les mentides, les manipulacions i les criminalitzacions.
-     Els mateixos que avui estan titllant-nos d’antidemocràtics, són els que demà, dia 12 d’octubre, tornarà a permetre la celebració d’actes feixistes arreu dels Països Catalans.
-     Sabem que des de l’Estat ja s’han començat a prendre mesures repressores contra persones presents a l’acte, i demanem a la societat catalana i martorellenca que s’informi, que sigui crítica i es solidaritzi.
-     Felicitem i encoratgem als martorellencs/ques que van sortir al carrer a no tenir por a expressar les seves opinions, fugint de crimilitzacions i repressions polítiques, socials i policials, i els instem a continuar pensant lliurement i a expressar-se amb tranquil·litat.

I continuarem dient “Martorell, poble de treballadors/es, no vol ni fatxes ni explotadors/es�.


Candidatura d’Unitat Popular de Martorell. Martorell, 11 d’octubre de 2006

This work is in the public domain

Comentaris

Re: comunicat de la CUP de martorell
12 oct 2006
bon cop de falç!
Re: comunicat de la CUP de martorell
12 oct 2006
us presentareu a les municipals, oi? és que sinó no podré votar ;)
Re: comunicat de la CUP de martorell
12 oct 2006
en sembla que hauràs d'esperar 4 anys més, llavors segur
Re: comunicat de la CUP de martorell
12 oct 2006
Va ser fantastica la benvinguda que els hi vau donar als del pp al "miting" de Martorell!! Aviam si arreu de Catalunya on vagin a fer mitings se'ls-hi fot canya!! no els volem ni aqui ni enlloc!!!

Qui sembra odi recullirà ràbia!!
Re: comunicat de la CUP de martorell
12 oct 2006
Felicitats al rebuig per la presencia d'un grup espanyol que hores d'ara encara no condemna el franquisme, convidem al president de les joventuts del psc de Martorell a militar a l'esquerra independentista, potser podra expressar-se sense que cap injerencia l'impedeixi continuar militant, ja que es assambleari, de nou seguirem lluitant contra els atacs al poble catala, qui no vulgui pols que no vagi a l'era!
Re: comunicat de la CUP de martorell
12 oct 2006
Llegia ahir a la portada d'El País: "Independentistas radicales intentaron reventar ayer un mitin del PP en Martorell (Barcelona)..." I així tants i tants altres mitjans de comunicació, d'aquí i d'allà, que no han trigat ni un segon a criminalitzar l'independentisme. Recurs fàcil. Veus uns peluts que intenten rebentar un acte del PP i què fas? Doncs penjar-li la llufa a l'independentisme. Però vés quina cosa! Resulta que l'endemà de l'escridassada a �ngel Acebes i Josep Piqué hem sabut que entre els intolerants, o els "feixistes" que diria Pasqual Maragall, hi figuren càrrecs locals del partit socialista. Òstia, nano. I ara què? El primer secretari a Martorell de les Joventuts Socialistes, Jordi López Forn, és el cap de turc.
Re: comunicat de la CUP de martorell
13 oct 2006
Realitzar un acte de protesta, davant de dirigents ultradretans espanyols, forma part de la llibertat d'expressió i del dret que té tothom a manifestar-se. Només faltaria que la gent de Martorell no pogués protestar, davant d'aquells que reiteradament han insultat i trepitjat tot un poble que lluita per la seva supervivència-
Sindicato Sindicat