Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : altres temes
La conspiració continua..continuen les mentides, continua la política de la por.
11 oct 2006
UN PETIT AVIÓ S'ESTAVELLA CONTRA UN EDIFICI DE MANHATTAN

11/10/2006

TOT FA PENSAR QUE HA ESTAT UN ACCIDENT

Un avió ha xocat aquest vespre contra un edifici de cinquanta plantes del nord-est de Manhattan, a Nova York. Es tracta d'un bloc d'apartaments situat entre el carrer 72 i l'Avinguda York. Hi ha dos pisos en flames. El fet que avui sigui dia 11 ha encès les alarmes davant la possibilitat d'un atac terrorista però tot fa pensar que ha estat un accident, encara que no se'n saben les causes. De moment és té constància de dues víctimes mortal.

El governador de Nova York ha dit a la cadena CNN que 'no hi ha indicacions de terrorisme' i diferents testimonis expliquen que l'avió, abans d'estavellar-se, no volava directe contra l'edifici.

En tot cas, l'autoritat aeroportuària de Nova York ha dit que no sap d'on provenia l'avió sinistrat.

El departament aeroespacial de defensa nord-americà ha ordenat que caces militars sobrevolin l'espai aeri de diferents ciutats del país com a mesura de precaució.


Opinió:

Aquest vespre els informatius televisius obrien les seves edicions amb una noticia que pretenia traslladar-nos a tots al fatídic 11-S als EUA. Un helicòpter segons les primeres versions, un petit avió segons versions posteriors (observem que primer s'informa i després es va dissenyant ja el discurs de la mentida) hauria xocat contra un edifici d'una important zona residencial de Manhattan, es tracta d'un bloc d'apartaments situat entre el carrer 72 i l'Avinguda York. El fet que avui sigui dia 11 ( quina coincidència!!!!!) ha portat a molts a pensar en la possibilitat d'atemptats terroristes. La gran pregunta és..quin país pagarà ara el pato de la mentida? serpa Iran? serà Corea del Nord? serà la Xina? A qui li tocarà el rebre aquesta vegada?

Pensin vostès amb el teatre, el cinema o en la novel.la..quan s'escriu una novel.la és essencial mantenir la tensió de l'història fins al final per a que els lectors no deixin la lectura del llibre, no abandonin el teatre a mitja representació o no canviin de canal a mitja pel.lícula. Doncs als EUA passa una mica el mateix. Fa anys que una èlit poderosísima treballa intensament movent fils i influències per a crear realitats convenients i adequades als seus interessos. Fa anys que als EUA es va construir una farsa teatral anomenada 11-S en que es va enviar a morir conscienment milers de persones per una finalitat superior que té a veure amb l'escassetat real i preocupant de recursos energètics d'orígen fossil i amb el seu control i explotació. Poques persones saben perque no s'han informat, que les dues torres del World Trade Center acollien les oficines d'importants empreses que pertanyen a grans homes de negocis d'orígen Jueu. Aquell 11-S, aquelles oficines van romandre tancades, els seus treballadors i treballadores varen ser avisats i avisades per a que no anessin a treballar. Si l'11-S hagués estat realment el que ens han fet creure que és, la xifra de morts seria molt més alta del que ens han dit que és. Tot això és una farsa per mantenir als habitants dels EUA espantats i per tant controlats, disposats a renunciar als seus drets i llibertats en pro d'una falsa idea de seguretat, disposats a renunciar a un benestar social necessàri en pro d'una indústria militar hiperactiva i superproductiva que genera milers de milions de dolars cada any en concepte de beneficis que queden en molt poques mans però que està col.locant (segons informes de macroeconomia) l'economia nortamericana al límit del colapse total i absolut. Els EUA són avui el país més endeutat del món. La seva economia de guerra i la pèrdua en els últims mesos de valor de la seva moneda, està causant seriosos problemes a la seva economia. Tot plegat forma part d'una conspiració, d'una estratègia amb finalitats polítiques, econòmiques, militars i geoestratègiques i en últim terme també amb finalitats de construcció d'un món cada vegada més homogeni sota el model nortamericà. No ens creguem un altre 11-S, no ens creguem una altra mentida. Tot això, des de l'11-S fins avui, tot és una farsa pagada per la casa blanca. No importen els morts, no importen els problemes que vagin sorgint, hi ha interessos ocults que són molt importants per persones que tenen molt a guanyar amb tot el que està passant.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La conspiració continua..continuen les mentides, continua la política de la por.
11 oct 2006
Que llest que ets, podries fins i tot demanar treball a "El Mundo"
Re: La conspiració continua..continuen les mentides, continua la política de la por.
11 oct 2006
L'avió ha resultat ser propietat d'un jugador de béisbol però l'article no diu cap mentida sobre l'economia de guerra nord-americana i l'11-S.
Re: La conspiració continua..continuen les mentides, continua la política de la por.
12 oct 2006
Es al revés. Mentre hi hagi guerres l'economía dels EEUU es porta´rà i seguirà mantenint els negocis i beneficis. L'industria de guerra genera més beneficis que la del petroli. No es pot comparar un atac al cor de l'Imperi a un accident a un petit edifici d'apartaments. No ens feu perdre el temps amb teories conspiratives, publicitades per la popria CIA. El qu estem d'acord és que aquest accident, com les teories conspiratives, serveixen per alimentar la por, i s'agereren i es relacionen amb l'11-S, sobretot ara que hi han eleccions.
Re: Que conspiración ?
12 oct 2006
http://www.voltairenet.org/article141547.html

Sobre el 11 de septiembre, ¿de qué complot estamos hablando?
por Giulietto Chiesa

Cuando se habla del 11 de septiembre, ¿quién es el conspirador? ¿El que acepta la versión oficial, según la cual 19 inadaptados bajo las órdenes de un señor que no sabe prácticamente nada de lo que están haciendo y que se encuentra a 20,000 kilómetros, en una cueva de Afganistán, logran alcanzar el 75% de sus objetivos (tres aviones de cuatro) matando alrededor de 3,000 personas y sembrando el pánico total en la primera y única superpotencia mundial? ¿O el que no se cree esa fantasía, versión ridícula e insostenible de los hechos, y pide simplemente que le ofrezcan una versión más creíble, que concuerde con los datos que se han ido acumulando desde hace ya cinco años y que no pueden seguir siendo desmentidos?

(...)

Desde hace cinco años un manto de silencio tan pesado como el plomo cayó sobre el hecho y «cambió la historia mundial». Ni más ni menos. Se siguió hablando del 11 de septiembre, como un mantra que se repite de forma obsesiva, de sus consecuencias, de la guerra contra el terrorismo internacional, se llenaron las páginas y las pantallas de todo el mundo. Pero toda pregunta es ignorada.

(...)

Al llegar a ese punto, la mainstream de la información guardó silencio, mintió, deformó los hechos, intimidó, censuró autocensurándose, al extremo de obligarnos a deducir que si ha habido un complot ha sido el de los grandes medios de información para impedir que el verdadero complot, el oficial, fuese descubierto y denunciado. Una colosal operación destinada a desviar la atención se llevó a cabo y el engaño se convirtió en un hecho histórico sólido como el granito que no puede ser, no digamos ya demolido, sino ni tan siquiera rayado con la menor sombra de duda.
Sindicato Sindicat