Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Incidents resultants de la visita de feixistes a Martorell
11 oct 2006
Avui, dimecres 11 d’octubre de 2006 ens hem reunit uns quants martorellencs indignats, sorpresos i sorpreses davant el rebombori mediàtic, les mentides i les falses acusacions i volem aclarir:

- No es va voler impedir la celebració de l’acte, simplement fer visible la indignació de molts ciutadans/es de Martorell davant la presència dels dirigents del Partit Popular.

- L’ànim de la gent allà concentrada era pacífic. Es protestava amb cassoles i xiulets contra els dirigents d’un partit que políticament i en les seves declaracions agredeix constantment a la població.

- Va ser una cassolada popular sense cap organització convocant i espontània, on hi havia gent de totes les edats i de diferents tendències polítiques. S’exercia el dret de lliure expressió, cosa que ha estat qüestionada amb l’argument de que hi va haver violència. No va ser així, però la majoria de mitjans de comunicació i polítics del país han mentit. Denunciem que la Guàrdia Civil va actuar de manera desmesurada.

El que els martorellencs no ens podiem imaginar és que el tractament informatiu fos sense contrastar i subjectiu, totalment condicionat per aquesta etapa de precampanya electoral.

Ens han sorprès i disgustat les declaracions dels polítics catalans, que des del primer moment han desqualificat a la gent que s’expressava, sense tractar de conèixer el que realment havia passat.

Ens ha decebut especialment la postura del nostre Ajuntament, que en lloc de recolzar els vilatans a qui representa han faltat a la veritat i ha afavorit la intoxicació mediatica.

Per últim, volem denunciar l’actitud de la Guàrdia Civil, que ha criminalitzat i ha perseguit alguns participants, alhora que volem fer constar el suport de tots i totes a aquestes persones.

Martorell, 11 d’octubre de 2006.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Incidents resultants de la visita de feixistes a Martorell
11 oct 2006
"que (...) en les seves declaracions agredeix constantment (...)"

Ellos agreden mi conciencia y mi pueblo (ninguno de los dos existe) y yo les parto la cabeza...
Respuesta a Redado
11 oct 2006
Tranquilo, tranquilo...
Aquí las cabezas las parten quienes están entrenados y asalariados para ello: la policía y la guardia civil.

Algunos pretenden conseguir a base de porras y victimismo el papel que no tienen en la vida política catalana.

PD: Escribo en castellano porque soy de Madrid.
Re: Incidents resultants de la visita de feixistes a Martorell
11 oct 2006
També haviem gent de Sant Andreu de la Barca i de més llocs!! No ens han deixat expressar-nos i ja tothom te la seva opinió!! no vem agredir a ningú!! no era el nostre objectiu.. la Guardia Civil va actuar desmesuradament violent!! PResidents dels partits, Telenoticies, Radios, Diaris.... TOTs estan mentint!!!! No ens dexen defensar-nos xq no tenim poder... si en tinguessim, tothom es creuria la nostra "versió" xq la soberania es lo k manda en akest pais!!

NO VEM AGREDIR A NINGÚ, NO ERA EL NOSTRE OBJECTIU!!! Basta Especulació!!!!!!!!
Re: Incidents resultants de la visita de feixistes a Martorell
11 oct 2006
Calen 10, 100, 1.000 martorells
Re: Incidents resultants de la visita de feixistes a Martorell
12 oct 2006
bon cop de falç!
retardado, tu si que no tens consciencia ni saps que es el sentiment d'un poble, a part que ningu a trencat el cap als feixistes tot i que s'ho mereixen
retardado, llegeix si en saps, el que diu la gent que era al lloc dels fets, es molt facil repetir el que diu la tele i els politics de torn
retardado, llegeix si en saps, qui va tirar la primera pedra:
http://www.elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idn
retardado, fes un favor a la humanitat i desapareix
Re: Incidents resultants de la visita de feixistes a Martorell
12 oct 2006
el dret a l'autodefensa és un dret legitim i natural!!!

durant les negociacions per el nou estatut retallat, rebaixat, esquinçat... ells començaren a agredir-nos, propagan odi cap a nosaltres des de l'expanya profunda amb espots per radio i tv, a part les agressions, les començaren militants del pp que no hi estaven gaire d'acord amb la manifestació espontànea, que els estava deixan en rídicul i en evidència, agafaren la justicia per la seva mà, la gent manifestant com no es va defensar davant dels intents d'agressió, però clar per la tv i mitjans de comunicació, sempre serà la gent que vol expressar-se lliurement, la mare de tots els mals... en canvi els politics que s'han carregat l'Horta de València amb camps de golf i urbanitzacions de luxe, s'han carregat el litoral gallec (Prestige), quasi se'ns carreguen el riu Ebre!, i tenen 104 morts per apoyar una guerra; a aquests no se'ls-hi pot dir feixistes ni picar cassoles, total que els delinqüents som els de sempre els treballadors amb ganes d'expressar la nostre indignació per la visita d'energumens d'aquestes característiques i amb un historial tan rellevant!!!
Sindicato Sindicat