Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
9 d'octubre a València ( Maulets)
11 oct 2006
9octubre3.jpg
pancartabastida9octubre.jpg
lacaixa.jpg
Milers de persones es manifestaren el passat dia 9 d'octubre per celebrar la diada del 9 d'octubre. Una manifestació que comptà amb dos blocs diferents i diferenciats.
D'una banda el que encapçalaren els partits polítics institucionals amb l'ombra del possible pacte per les properes eleccions i d'una altra, l'esquerra independentista que torna a ser qui més gent porta a dins del seus blocs, manifestant el seu rebuig a qualsevol reforma i reivindicant la independència i la contrucció d'una societat sense classes i antipatriarcal.
Dins dels blocs de l'esquerra independentista cal destacar el de Maulets el jovent indepentista revolucionari. Diferents accions realitzades per aquesta organització, al llarg del recorregut marcaren la manifestació, entre elles una despenjada de pancarta amb el lema: Joves sense sostre, Joves en lluita; s'encartellaren i pintaren bancs,inmobiliàries com Lubasa o Llanera o es realitzaren accions simbòliques a La Caixa i Bancaixa, simbolitzant com ofeguen els grans bancs a les joves que volen emancipar-se.
Abans de cloure la manifestació hi hagué el ja tradicional acte polític organitzat per Maulets. En aquest parlament, es volgué deixar clar la diferència de plantejaments existents entre l'equerra independentista i les forces politiques institucionals. Des de Maulets, es planteja la necessitat d'enderrocar el sistema capitalista per poder construir els Països Catalans que volem: lliures, sense classes, antipatriarcals i solidaris. A més a més, es manifestà la voluntat d'avançar cap a la construcció de la unitat popular i s'encoratjà a les assistents a engrandir el projecte de l'esquerra independentista i a les joves a formar part i participar de l'organització juvenil d'aquesta.
Més fotos i el parlament sencer a:
www.maulets.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 9 d'octubre a València ( Maulets)
11 oct 2006
que no falti el color taronja corporatiu.

endavant maulets i cajei!
Re: 9 d'octubre a València ( Maulets)
11 oct 2006
Però el 9 d'octubre no havia de ser unitari?
Re: 9 d'octubre a València ( Maulets)
11 oct 2006
Felicitats un any més.

Propera parada 28 d'Octubre
>> Festa per la independència (Castelló de Ribera)
Re: 9 d'octubre a València ( Maulets)
12 oct 2006
tu deus ser dels llestos que tenen una organització on utilitzen el blau per a fer-ho tot i decideixen fer les pancartes amb rosa, pq utilitzar el color característic de l'org no mola oi?.. patètic.
Re: 9 d'octubre a València ( Maulets)
12 oct 2006
continueu fotent-li canya!
Sindicato Sindicat