Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : especulació i okupació
[la krispa-kny] Politics i policia, la mateixa porqueria
10 oct 2006
El dia 26 de setembre del 2006, va ser desallotjat el Centre Social Okupat i Autogestionat La Krispa. A les 6 de la matinada, la polizia nazional entrava per sorpresa al centre social i acabava amb 6 anys de lluita popular, després d'un procès judicial pla de irregulitats, on no han faltat les més brutes estratègies, com el xantatge i l'amenaça per part del matons contractats per la propietat, la constructora Gadipro SL, l'arbitrarietat i la prepotència judicial per part de la jutge Yolanda Rios i fins i tot la indefensió de les encausades per la negligència i passivitat del seu advocat.
atenco agressio juny06.jpg
El desallotjament va ser tot el pacífic que pot ser que 12 furgons d'antidisturbis i gran quantitat de secretes de la brigada d'informació prenguin el barri durant tot el dia intimidant i acosant a la gent que hi viu en ell.

A les 8 de la tarda del mateix dia, hi havia convocada una manifestació de protesta contra el desallotjament, que va concentrar unes 250 persones que volien mostrar la seva solidaritat amb el centre social. Va transcorrer pels carrers del barri sense cap tipus d'incident i quan passava per la Rubio i Ors a l'alçada de la seu de l'associació de veïns del Casc Àntic, els antidisturbis de la nazional van fer el que habien vingut a fer, van carregar brutal i indiscriminadament contra les manifestants, entre les que hi havia nens i nenes, amb el resultat de desenes de ferits i contosionats. Un cop més els mercenaris uniformats van apallissar salvatgement i per la cara, a gent que exercia el seu dret a manifestar-se i protestar front l'eliminació física d'un espai popular, lliure i autogestionat.

Nosaltres un cop més, diem prou: prou de brutalitat policial, prou de soportar violència que generen uns polítics corruptes amb les seves polítiques en benefici de les màfies inmobiliaries, les constructores i la banca; i prou de poportar les decisions de jutges venuts al poder del diner.

Perquè estem fartes de patir la violència del sistema dia a dia essent explotats en treballs de merda, de no poder accedir a una vivenda de preus abussius i de que ens enganyin cada dia amb la carestia de la vida.


Perquè qui sembra la misèria recull la ràbia
Mira també:
http://www.moviments.net/okupaskny/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat