Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Detinguts 12 nazis a València
09 oct 2006
12-0ct-06-antifa02.jpg
Detinguts 12 nazis a València



Dotze detinguts per agredir presumptament a 14 joves en el passeig de l'Albereda

Agents del Cos de la Policia Local de València van detenir avui a 12 persones, pel que sembla nazis, per agredir presumptament a 14 joves en el passeig de l'Albereda de la ciutat i provocar disturbis en la zona, segons van informar fonts d'aquest organisme.

Els fets es van produir sobre les 4.20 hores, quan uns joves que es trobaven en el passeig de l'Albereda, en les proximitats del pont de Real, van ser agredits per un grup de persones que, per les seves indumentàries i aspectes, podrien estar dintre dels autodenominats com nazis.

La Policia Local va rebre l'avís, sobre les 4.30 hores, a través d'una cridada telefònica d'un dels joves agredit, qui va alertar que els agressors s'havien marxat del lloc dels fets en dos cotxes en adreça cap al pont de la Trinitat.

Davant aquest avís, les unitats de la Policia Local situades en la zona Blanqueries, van establir un cèrcol amb tres cotxes patrulla per a tancar el pas dels dos vehicles en els quals es desplaçaven els presumptes agressors, qui al veure que no podien avançar, van tractar de fugir canviant la marxa en sentit contrari al que té el pont de la Trinitat.

Aquest intent de fugida va ser neutralitzat pels agents de la Policia Local, que van procedir a detenir als 10 ocupants dels vehicles, qui coincidien amb les descripcions facilitades en la cridada d'avís.

Al mateix temps, quan un dels joves agredits es dirigiria a l'hospital Clínic per a ser atès, va reconèixer a dos dels seus agressors que anaven caminant per l'avinguda de Blasco Ibáñez i va donar avís a la Policia Local. Les unitats pròximes a aquest punt es van dirigir al lloc indicat i van detenir a dues persones per la seva presumpta participació en l'agressió als joves.

Com a conseqüència d'aquestes agressions, van resultar ferits de diversa consideració 14 joves --cap d'ells greu i gairebé tots han estat donat d'alta--. Dues d'ells, van ser atesos en l'Hospital Clínic per ferides d'arma blanca i un tercer té el braç trencat a l'intentar fugir. La resta van sofrir contusions lleus per agressions amb punys de ferro i cadenes.

La Policia Local ha requisat als presumptes agressors dues navalles, diversos punys de ferro, cadenes, sivelles, una clau anglesa i pasquins de caràcter xenòfob i antisemita.

Els 12 detinguts es troben en les dependències de la Prefectura Superior de Policia prestant declaració i pendents de passar a disposició judicial, van indicar les mateixes fonts.
Mira també:
http://valencia.indymedia.org/display.php?articleId=2695

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Detinguts 12 nazis a València
09 oct 2006
i el 12-o hi ha alguna mani a barna?¿
Re: Detinguts 12 nazis a València
09 oct 2006
mira aqui tienes el cartel:
http://cnt.superforos.com/viewtopic.php?t=633
Re: Detinguts 12 nazis a València
09 oct 2006
Per la televisió els anomenaven skins..només volen confondre al personal...

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more