Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: ecologia : altres temes : pobles i cultures vs poder i estats : especulació i okupació
No fem el CIM: Carbasses per Mas i Montilla
09 oct 2006
La plataforma No Fem el CIM va demanar al candidat de CIU que signés un manifest per retirar el Logis Penedès; i al candidat el PSC la retirada del projecte logístic del seu programa.
mas.bmp
monti.jpeg
06/10/2006: Les accions no s’han aturat les nits del cap de setmana, ans al contrari, el mateix divendres la Plataforma fou present al concert d’Obrint Pas, Revolta 21, Berri Txarrak i Betagarri al poliesportiu de Vilafranca on, només aquella nit, es recolliren més de 600 signatures de suport. A més es va llegir un manifest en contra des de dalt de l’escenari, es muntà una parada amb samarretes i es repartiren centenars d’octavetes informatives entre els assistents.
Dissabte a la nit es va repetir la mateixa acció, en aquest cas a la zona escolar del Vendrell, on tocaren grups com Different Way i Baeturia. Les pancartes cobrien les parets del gimnàs del centre educatiu de Secundària i, novament, la resposta va ser massiva. Des d’allà es convocà a tota la gent a assistir a la concentració programada al Vendrell el proper 15 d’octubre a les 17:30 hores

06/10/2006: Divendres a la tarda, representants de la Plataforma No Fem el CIM van concentrar-se davant les portes de la nova seu de Convergència Democràtica de Catalunya de Segur de Calafell, que Artur Mas havia d’inaugurar a les 19 hores. El grup va rebre el líder de CIU amb un missatge ben clar: sol·licitar que llegís i signés un manifest pel qual es compromet a retirar el projecte del CIM (Logis Penedès).
Artur Mas i els portaveus de la Plataforma mantingueren una xerrada informal que es caracteritzà per un to distés i alguns instants d’humor, sobretot quan la Plataforma obsequià a Atur Mas amb una carabassa, simbolitzant la mala gestió política que el seu partit va dur a terme durant la darrera legislatura al capdavant del govern català en lo referent al CIM.
Durant la conversa Artur Mas va assegurar que no faria aquest projecte si comptava amb el rebuig de la comarca.
Aquest rebuig ja es fa palès amb l’oposició ciutadana i l’oposició del Consell Comarcal del Baix Penedès. Aquest projecte també compta amb l’oposició de tots els ajuntaments on s’ha votat la moció contra el CIM fins ara (Vilafranca, l’Arboç, Sant Jaume, Llorenç, Bellvei i la Bisbal).

07/10/2006: Aquest dissabte representants de la Plataforma es van concentrar al centre de Vilanova i es van clavar cartells de No Fem el CIM per tota tota la Rambla, lloc on estava previst que el líder del PSC fes un recorregut a peu fins arribar al Centre Cívic de Sant Joan, on compareixeria davant dels seus simpatitzants a les 19 hores.
La Plataforma va repartir octavetes per la Rambla i pel carrer Francesc Macià, informant als vilanovins sobre el MacroPolígon, i recollint signatures de suport.
A quarts de vuit José Montilla arribà al Centre Cívic Sant Joan on l’esperava la Plataforma amb pancartes, domassos i octavetes. Montilla, fent al principi cas omís dels simpatitzants concentrats, s’acostà directament al grup de protesta i entaulà una conversació fluïda amb els seus portaveus.
Com en el cas d’Artur Mas, se sol·licità a José Montilla la seva signatura de compromís a la no construcció del CIM.
Després d’escoltar les paraules de la Plataforma, José Montilla assegurà que no era cert que el CIM portes 3.000 llocs de treball tal com s’havia dit per part del PSC del Baix Penedès, al·legant que una infraestructura logística com aquesta implica la necessitat de molt poca mà d’obra.
De nou, els portaveus de la Plataforma obsequiaren al polític amb una carabassa amb el logotip de No Fem el CIM. En aquest cas, era el símbol de la mala política territorial que l’actual Govern de la Generalitat està desenvolupant i el suspens per voler continuar un projecte desmesurat que, a més, va nèixer del principal partit de l’oposició.
Aquestes accions de protesta pacífica es repetiran al llarg de tota la campanya electoral i es preveu aconseguir un contacte directe amb els representants de tots els grups polítics instant-los a posicionar-se en contra del CIM.
Mira també:
http://www.nofemelcim.org
http://www.domenys.net/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat