Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
Imatges mani dissabte 7 immigrants
08 oct 2006
imatges de la manifestació
mani-mig2.JPG
mani-mig1.JPG
mani-mig3.JPG
mani-mig4.JPG
mani-mig5.JPG
mani-mig6.JPG
pels carrers del raval, la rambla, passeig colom i pla de palau
Mira també:
http://www.endavant.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Imatges mani dissabte 7 immigrants
08 oct 2006
Més de 1000 persones es van manifestar en el dia d'acció global pels drets dels immigrants a Barcelona.
La marxa, convocada a diferents ciutats europees i africanes en protesta per la manca de drets dels immigrants i per les polítiques repressives dels estats europeus, des d'escandinàvia fins al Senegal, passant pels Països Catalans, tenia com a reivindicacions la denúncia de l'externalització de fronteres, les detencions ni deportacions: pel tancament dels centres d'internaments; la reivindicació de la regularització permanent no lligada al contracte de treball; la Igualtat de drets laborals, socials i polítics per a totes les persones immigrantsi la derogació llei d'estrangeria.

En la marxa hi participaren nombrosos treballadors immigrants originaris de molts països, paquistanesos i bengalis, uruguaians, colombians, amazics , ghanesos o de mali, i entitats que apleguen diferents col·lectius d'immigrants, com l'Associació Papers i Drets per a Tothom, a més de diferents col·lectius i organitzacions de l'esquerra catalana, entre les quals militants d'Endavant (OSAN), Maulets i altres col·lectius independentistes, o de sindicats i partits com la CNT, CGT, LI o Revolta Global.

Hi fou també present la denúnica dels centres d'internament, on es deté durant setmanes a les persones detingudes sense papers en condicions infrahumanes, i el suport als encausats per l'ocupació del CIE de la Zona Franca, ara fa uns mesos.

Al llarg de la marxa, que recorregué els carrers del barri del raval, amb gran acollida dels veïns i veïnes d'aquest barri, les rambles i el passeig de Colom, per acabar al Pla de Palau, es cridaren consignes contre les deportacions, contra les morts en l'intent de travessar l'estret o arribar a les Canàries, contar els centres d'internament, així com lemes com "fora la llei d'estrangeria", "we want papers", "els immigrants també som catalans" o "cap persona és il·legal". arribats a la delegació del govern es llegí el manifest i es donà per acabada la manifestació, amb una crida a seguir les mobilitzacions per la igualtat de drets. Ibiar Bukhari, de l'Associació Papers i Drets per a Tothom, es preguntava ahir quin sentit té una política que tanca amb pany les portes, «criminalitza les persones amb ordres d'expulsió» i els tanca en centres d'internament.

El dia d'accció pels drets dels immigrants és una inicativa sorgida de l’Assemblea de Moviments Socials celebrada l’endemà del Fòrum Social Europeu el maig passat a Atenes i va ser assumida també per l’Assemblea de Moviments Socials que va tenir lloc després del Fòrum Social Mundial de les Migracions el passat mes de Juny.
Re: Imatges mani dissabte 7 immigrants
11 oct 2006
en madrid fue una mierda ni siquiera hubo manifestacion. Tnato bombo al 7 de octubre y luego CEAR y su banda asalariada y pettibu fueron incapaces de ponerse de acuerdo para unir a la gente y salir en una mani. ¿que hacen con tanto dinero?
Lo hiceron fue una payasada con apenas 13 personas que en cambio salio mas en la prensa que mani de Barcelona . Los que si han convocado una mani para el dia 12 octubre son los propios inmigrantes al margen de los burocratas y mediadores .Es una peña que van de Malcolm x pero jalan peña, denuncia racismo institucional y exigen la reparacion de Africa por siglos de explotacion capitalista y la esclavitud . lucia etxebarria la escritora leera el manifiesto en sol junto a artistas como Jota Mayuskula que tocaran en la puerta del sol
Re: Imatges mani dissabte 7 immigrants
18 oct 2006
molt interessant, el que jo em pregunto es perque no es manifesten als seus paisos d'origen en ves de tocar els collons aqui?
Sindicato Sindicat