Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Catolicisme Vs. Comunisme
08 oct 2006
L´objectiu del següent escrit és analitzar i comparar la ideología Catolicista i la Comunista. I preguntar-se perqué si les dues ideologies tenen uns començaments totalment honestos i justos que acaben en milers de morts a les espatlles, avui en dia ningú demana comptes als catolicistes i sí als comunistes.
Preguntar-se perqué si el catolicisme ha matat i cremat vius milers de persones en processos sumaríssims inclusos dones i nens, no rep les crítiques que rep actualment la ideología comunista, que ademés comparen amb la ideología feixista (¿!) o Nazi .

No hi ha gaires diferéncies em sembla a mí entre comunisme i catolicisme o cristianisme (apart del poder que tenen avui en dia els catolicistes amb l´inquisidor principal plé d´anells d´or i menjant marisc cada día amb els seus amics banquers i filo-nazis)
Els començaments en ambdós casos son difícils, de fet en els començaments, tant els cristians catolicistes com els comunistes són considerats terroristes subversius, tot i que les 2 ideologies tenen un alt sentit de la justícia vers els pobres i desvalguts. Almenys al comensament.

Amb el temps, l´élit i poder catolicista ha anat acumulant diners, posessions, terrenys, matant indis, matant catalans, castellans, sefardites, violant dones i nens, robant propietats, cremant gent acusada d´heretgia o bruixeria, fomentant la pederastia, la tortura més savatge, la repressió sexual, matant científics, excomulgant mártirs, santificant feixistes, cremant llibres, torturant ciutadans, i enriquint un estat católic propi a base d´enganys i corrupció.

Fins i tot avui en dia el nostre país está pagant diners x la cara a un cap d´estat d´un país extranger que diu que és l´ÚNIC representant de Déu a la Terra. Si no ho diguéssin tant en serio faría grácia fins i tot. Peró no en fá. Aquest exinquisidor es un trilero, un delinqüent provocador que ens está tirant a sobre 1.000 milions de musulmans humiliats i embolicant-nos en la seva guerra religiosa dogmática de merda. Peró a ell no li passará res no patiu. Ell no lluitará mai el covard. Ell está ben protegit,tirant la pedra i amagant la má. Fent el contrari que faría Crist, DONAR LA CARA.
Crist no té res a veure amb aquesta basura igual que Marx ó Engels ó Lenin no te res a veure amb Stalin o els comunistes corruptes que han venut la ExUnió Soviética al millor postor deixant els ciutadans amb el cul a l´aire, ciutadans que han donat la vida pel país lluitant a la segona guerra mundial contra els Nazis que casualment, l´església catolicista apoyaba i ajudaba secretament.

El comunisme, que tanmateix té una base cristiana brutal, també es va corrompre amb el temps. També va matar, també ha fet processos sumaríssims i ha matat dones i nens (com x exemple el Zar i la seva familia), així com milers de ciutadans innocents que a l´igual que davant del catolicisme en els seus pitjors moments queien assessinats davant la máquina represora, ja sigui católicicista o comunista.

Per tant, jo crec que són comparables en uns inicis justos que s´han anat corrompent. Peró faig un crit d´alerta ja que actualment tothom es veu en cor d´insultar els comunistes i comparar-los als nazis frescament i no diuen res d´una ideología fanática i dogmática que ens ha tingut 500 anys en la més profunda obscuritat i ignorancia i repressió assessina.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Catolicisme Vs. Comunisme
09 oct 2006
anda pirate


VIVA EL SOCIALISMO
Re: Catolicisme Vs. Comunisme
09 oct 2006
de fet difícilment es poden comparar.
el socialisme és una teoria social que proposa una organització social diferent de la societat capitalista, bàsicament proposa la propietat social (i.e. compartida) dels mitjans de producció.
el cristianisme no és cap teoria social, és purament una moral, "què està bé i què malament", que es reflecteix en un determinat codi de conducta.
Colera camping CNT