Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
¡A por Ellos Oéé! Ja Ja Ja!!!!
08 oct 2006
Fan pena aquests romans! Ja, ja, ja!
Quina pena que fan aquesta turba de yihadistes hispánics i els 4 mercenaris botiflers darrera la piloteta amb les butxaques plenes!

A veure qui es el primer a tindre una mica de vergonya i deixar-los que juguin sols la propera vegada. Puyol: de veritat que tens tanta necessitat de jugar a l´equip espanyol amb els diners que tens? Apart dels insults diaris i les sospites per ser catalá ¿que t´han donat aquests capsigranys? Quina gloria vols encara? La gloria ja la tens grácies al Barça i a Catalunya i a la Champions, no et rebaixis a jugar amb els que no ens deixen jugar a nosaltres.

Peró bé, no ens sorprenem dáquesta derrota darrera l´altra! Aquest és el seu destí: dir que son els millors i ser una merda (rrojigualda) pinxada a un pal. voler acaparar-nos jugadors, embolicar-los amb la bandera post-franquista (monárkika), i donal´s-hi un xec en blanc. Al acceptar aquest xec ni se us respecta a Spanya (per comprats) ni a catalunya (per venuts).

Un altre sportista que no tingui gloria ni diners, es comprensible que s´agenolli davant la nacío que insulta la nostra. Pero NO TENINT NECESSITAT de talons es lamentable que no hi hagui ningú que boicoteji. Ja no dic que faci comentaris o un discurs, doncs els sportistes sportistes són. Un detall, una acció, deixarlos plantats, aixó es el que compta i el que tots els catalans trobam a faltar.

De moment, si més no, disfrute´m d´aquest ridícul general que es la selecció spanyola, disfrutem de com afronten el partit sempre amb aires de superioritat i força davant del rival més feble i de com acaben fent el ridícul. És genial i penós.

QUE ES FOTIN TOTS PLEGATS!

MERCENARIS CATALANS: QUE US FOLLIN SEMPRE TANT CALLATS!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: ¡A por Ellos Oéé! Ja Ja Ja!!!!
08 oct 2006
Noi, no estaria gens malament que abans de donar-te-les de tan català superindependendista radikal, aprenguessis a parlar i escriure la teva pròpia llengua.
Re: ¡A por Ellos Oéé! Ja Ja Ja!!!!
08 oct 2006
Noi, no estaria gens malament que abans de donar-te-les de tan català superindependendista radikal, aprenguessis a parlar i escriure la teva pròpia llengua.
Re: ¡A por Ellos Oéé! Ja Ja Ja!!!!
09 oct 2006
Me alegro de que tengas un buen momento amigo, ya que ver a las selección española de baloncesto arrasar en Japón, con un Gasol plenamente identificado con España, ver a Alonso ganar ayer y acariciar el campeonato, ver a Nadal todos los días batir records en tierra y ganar torneos, ver al balonmano español ganar un campeonato del mundo hace un par de años, ver al motociclismo español triunfar en 125 y 250, y con un muy digno Pedrosa en 500 (entre los 3 primeros), y tantos y tantos otros éxitos del deporte español, digo, que supongo que debe de joderte mucho, por eso ahora me alegro de que estés contento porque los futboleros hayan perdido un partido.
Disfruta tu microsegundo de gloria!!
Re: ¡A por Ellos Oéé! Ja Ja Ja!!!!
09 oct 2006
handbol espanol, no eren tots catalans, o quasi? i a les motos el mateix, be, dels paisos catalans, aquests xiquets arrassen! i el nadal, el mateix! waterpolo? tots catalans menys el porter. Hoquei? pero si els ecspanyols no en tenen ni idea.
Repassa una mica el "palmares" internacional apanyol i te n'adonaras de perque no ens deixen tenir seleccions, perque no es menjarien una merda punxada en un basto!
Re: ¡A por Ellos Oéé! Ja Ja Ja!!!!
09 oct 2006
paisos catalans??, jajaja ya veo yo a gasol, a nadal y a todos los que has dicho muy identificados con los "paisons catalans".
A la mierda Frikis
Re: ¡A por Ellos Oéé! Ja Ja Ja!!!!
09 oct 2006
perque son tots uns venuts al capital, aixo no treu que han nascut on han nascut, enterao
repeteixo, si els ecspanyols repasseu el vostre "palmares" internacional us adonareu que sense els nostres esportistes no us menjeu una merda, pero si heu d'anar a nacionalitzar cubans per fer alguna cosa, ruc
per cert, un catala ha guanyat el rally dels faraons
menys llops caputxeta, que si algun dia som sobirans us quedeu sense quartos, sense esport i sense un referent de l'area mediterrania amb milers d'anys de cultura
sempre us queden els toros i la charanga y pandereta
apa, seleccions i independencia
Sindicato Sindicat