Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Incidents Forat de la Vergonya
06 oct 2006
és que no apendren mai ?
Una vegada més una revindicació justa s´ha convertit amb l´argument que necessiten polítics i mitjans de comunicació per criminalitzar i reprimir.

És que mai apendrem? i ara que? fiances, detencions, etc.

Tant difícil és ser una mica més intel-ligent ?

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Incidents Forat de la Vergonya
06 oct 2006
Tan sólo es cuestión de estrátegia lo que reclaman, cada cúal y cada organización sabrán si les conviene o no.
Muchas organizaciones en épocas pasadas la han usado como en la lucha contra la dictadura y en muchos conflictos.
Es un error caer en ese debate ésteril criticar este tipo de acciones al mismo tiempo que cada año mueren en accidente laboral casi 1000 trabajadores.
7 globos de pintura contra el Macba no es comparable a la muerte de 5 obreros en un solo accidente en poble nou. Existe una clara actitud criminal por parte de los empresarios, y una dejadez por parte de los de siempre.
A la hora de intervenir contra los vecinos son muy rápidos. En una intervención de los mossos d'esquadra atropellaron y mataron a un motorista en pleno centro de Barcelona.
No habrá ni justicia, como tampoco habrá cárcel para los empresarios de la construcción.

La foto del chico con un lanza tubos tampoco es comparable a las millones de minas anti-persona que España ha vendido a paises del tercer mundo (ahora han externalizado su producción a paises del tercer mundo).

Lo que es violencia es la especulación inmobiliaria, la explotación y la siniestrabilidad laboral, las guerras imperialistas... etc

Otro mundo es mejor, pero como?
sin violencia?
Las élites económicas y empresariales no van a retroceder ni a ceder nada gratuitamente ni pacificamente.
Asi se ha demostrado historicamente.
Re: Incidents Forat de la Vergonya
06 oct 2006
deixa de llegir al peu de la lletra els seus mitjans, els tenen per intoxicar i adormir borregos

(em pregunto perque sempre posen als peus de foto aixo de "joves", no se si es que tenen vena pedofila els del Periodico o que; i "l'estetica okupa" que carai es aixo? de repetits i kafkians es que fan suar)
Re: Incidents Forat de la Vergonya
06 oct 2006
totalment d'acord amb la persona que ha publicat aquest fil.

L'ANARQUISME... O CANVIA D'ESTRATÈGIA (QUE NO D'IDEA) O NO SERVIRÀ MAI.

TRENQUEM EL GUETTO, NOSALTRES SOM ELS BONS!!!!!!!!
Re: Incidents Forat de la Vergonya
07 oct 2006
los tiempos cambian y las estrategias tambien. no es lo mismo hacer guerrilla urbana hace 40 años que ahora con elicopteros y los medios que tiene la policia. creo que hay que reflexionar sobre esto.

yo estoy pensando tambien sobre la energia y tiempo que tendra que gastar el grupo de apoyo a los dos o mas detenidos. ¿vale realmente la pena tirar esos palos a la policia?

hemos de pensar y actuar con estrategia y no dejarnos llevar por la rabia del momento.
Re: Incidents Forat de la Vergonya
07 oct 2006
Los medios naturalmente no sacarán en portada la foto del joven trabajador de 18 años fallecido en accidente laboral hace unos días en St Perpetua de la Moguda...
Ni publicarán datos de la empresa, ni de los encargados responsables ...
Es legitimo actuar contra ellos.
Re: Incidents Forat de la Vergonya
07 oct 2006
totalment d'acord amb l'anti. Una altra cosa és pensar en les estratègies davant una situació com la de dijous, però ells no ens regalaran mai res per aconseguir les nostres utopies.
Re: Incidents Forat de la Vergonya
07 oct 2006
La volència dels moviments socials no fa cap mal al sistema; ans el contrari, reforça la raó de ser de l'Administració i dels "gossos d'esquadra".

Si això és el que volen: fotos als diaris del moviment okupa, llençant cohets... i posant l'opinió pública a favor dels botxins!

Qui va començar a tirar cadires al macba eren secretes!!!!!!
Re: Incidents Forat de la Vergonya
07 oct 2006
madre mia quanto ignorante suelto por la vida, ya salio que si es lo que querian i todo eso, primera aclaracion dudo mucho que los mossos quisieran eso sobretodo viendo las caras de panico que ponian quando les volo de todo, los que tiraron sillas en el macba NO ERAN SECRETAS!!!! i ultima cosa si ubiera sido todo pacifismo no hubiera salido en ningun lao

LIBERTAD KOMPAÑERXS DETENIDXS!
Re: Incidents Forat de la Vergonya
07 oct 2006
Aquest file és estúpid, si tu et creus La Vanguardia no sé que putes fas per Indymedia, que pretens, que treguin bé les protestes? Si ells són els primers interessats en que tot segueixi igual...
Que borrin això d'Indymedia ja!!
Re: Incidents Forat de la Vergonya
07 oct 2006
ok, cremeu quatre contenidors,pinteu quatre parets, i tireu quatre coets, aixi justifiqueu un presupost de millions de euros en policies. Us autopujeu l'ego de que si no fos per vosaltres ningu lluitaria, enfortiu el sistema, perque al cap i a la fi, un antisistema avui dia l'unic que fa es reforçarlo, i sobretot sentiu corre per les vostres venes l'adrenalina de la violencia, com els policies, els skins, els militars, simplement sou una peça mes del sistema actual.
La policia us esta molt agraida, pot demostra perque serveix, i s'ho passen pipa quan els hi doneu la oportunitat d'actuar, i us dieu antisistema... la violencia mai s'aturara amb violencia.
Pero per passar l'estona feu hasta gracia, ben mirat es divertit.
Re: Incidents Forat de la Vergonya
07 oct 2006
a veure, aquí hi han dues preguntes:

1.- a qui ha beneficiat les accions del dijous?

i en funció de com es respongui la pregunta 1,

2.- per tant, quins haurien de ser els cursos d'acció desitjables en el futur?

vull dir, no és tant una qüestió moral o ética (que també), sinó política. el fer servir determinats mitjans (o el no fer-los servir) ha de ser una elecció en funció de les nostres eleccions tàctiques i estratègiques. per trist que sigui, jo crec que els que van fer aquestes accions dijous van ser molt coherents tàcticament i estratègicament.

...però la putada és que els seus objectius estratègics no tenen gaire a veure amb els dels veïns de la ciutat ni amb els de la resta dels moviments socials de la mateixa. per no parlar
de la tàctica que s'ha fet servir....

jo, personalment, crec que si la majoria dels veïns de la zona no va participar a la manifestació, va ser perquè a) alguna cosa s'oloraven de com seria la mani i/o b) en el fons ja els hi va bé la decissió de l'ajuntament, per trist que sigui.

i per molt coherents que hagin estat aquestes accions respecte a la ideologia dels autors, en la meva opinió no han beneficiat en absolut als veïns del forat (resposta a la pregunta 1), i per tant, descartables cara al futur (resposta pregunta 2).

diria...
Re: Incidents Forat de la Vergonya
07 oct 2006
Lo del dijous no va ser violència que pretén "fer trontollar el sistema"...

Va ser el desfogue d'una certa penya que havia assitit a la mani i que, per diversió i ganes (més que pensant tàcticament en algun objectiu) va optar per llençar cadires, correr amunt i avall, etc.. (no cal concretar).

Qui cregui en la violència en contra els empresaris, policies, polítics, etc. (com amunt de tot s'exposa) que ho faci de debò, apuntant bé i deixant clares les motivacions.

La resta són gilipollades
Re: Incidents Forat de la Vergonya
07 oct 2006
La qüestió és si la gent que la lia està a l'alçada després durant la resta del temps, si s'està amb el grup de suport a les detingudes, si fa cas a les decisions que pren una majoria...
Re: Incidents Forat de la Vergonya
07 oct 2006
Akest debat es inútil!!!!

Totes les estrategies són vàlides si lluites per un mateix objectiu....Pots recollir signatures, fer malabars, despullarte i també tirar cuets i pedres i si hi han ovaris koktels....

Tots els mitjans són legitims contra un sistems ilegitim que té la força dels mitjans, de les armes, i que les utilitza sense miraments.
Re: Incidents Forat de la Vergonya
07 oct 2006
No si... ahora habra que caerle bien a la gentuza de la vanguardia para que no escriban mal sobre ti ni se inventen cosas.

El siguiente paso a renunciar al enfrentamiento directo sera la criminalizacion de las manis pacificas, y asi poco a poco van haciendo la protesta como algo incivico o ilegitimo.

Asi nos va
Re: Incidents Forat de la Vergonya
09 oct 2006
sacto, grenouille...

hay que lamer bien para que le den a uno esas bonitas subvenciones de artista solidario.

Si es que eres un vidente, camarada ranita...

Tan solo un mensaje para los compas que se informan aquí (no para tí, grenouille, que veo que ya ves como va ;)): NO OS DEJEIS DESGASTAR POR LOS TROLLS Y ANZUELOS. Ellos saben a lo que van y vosotros Debeis saber a lo que vamos.

Es un placer pero duele, y además, es tarde, apresuremonos a revoltar nuestra impaciencia.

Riot the $y$tem's peace!!!

"No quiero oir la filantropía de la academia ni escuchar tu estúpida comprensión, me quedo con el odio motivado en el amor a muerte"
Re: Incidents Forat de la Vergonya
09 oct 2006
........la qüestió és:
Hem de caure tant baix com ells??? utilitzant la violencia??.......és el peix que es mossega la cua......ells ens estiren dels collons, nosaltres els queixalem la orella...ells ens foten un bolet, nosaltres els hi fotem un coet pel cul.........jajajaja va, home, va.......hi ha altres maneres, sempre i quan no sigui de la mateixa manera que ho fan ells...
Re: Incidents Forat de la Vergonya
09 oct 2006
la veritat, hi ha molta més "violència" la nit de Sant Joan, que es llencen milions de petars i cohets i acaben un grapat de gent ferida, alguns de greus.
No em sembla bé que hi hagi gent que vagi a la mani a muntar la seva batalleta al marge dels veïns en una mani convocada per ells. No es gaire inteligent i a més contrapruduent. Seria més inteligent encadenar-se als arbres del Forat de la Vergonya i esperar que la policia ultilitzi la força, que és l'unic que saben fer.
Re: Incidents Forat de la Vergonya
09 oct 2006
no es pot debatre una cosa tan seriosa com les metodologies de lluita en un mitjà com aquest. Aquí pot venir a parar qualsevol cosa.

clandestinitat, si us plau.
Sindicat Terrassa