Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: antifeixisme
Décaleg d'exemples per construir entre tots una barcelona millor. -Manual en ús per part de l'actual Ajuntament-
06 oct 2006
Problema 1: Els que tenen casa es molesten de que els sensecasa okupin un edifici buit i intentin viure-hi.
Solució1: enviar la UPAS a fotrel's fora a bastonades..


Problema 2:
Els que vesteixen roba cara es molesten de que a l'acera per on s'hi pasejen hi hagin dos rodamons coixos i mal vestit demanant monedes.

Solució2: Tenim la llei del civisme i la farem servir. Enviarem una furgona de la guardia urbana, els detindrem i ens els emportarem a un altre lloc.


problema 3: En Romeu i la Matilde, que acaben de comprar un pis a la zona del born els hi agradaria que al forat de la vergonya s'hi instali un McDolars i una sucursal del seu banc preferit, per tant no veuen amb bons ulls la plaça amb arbres que han plantat una colla de veins i de veines d'aquest barri.

Solució 3: Portar excavadores a destruir els arbrets plantats i un petit exèrcit d'antiavalots per aporrejar i detenir a uns quants activistes que s'hi oposin a la construcció dels plans previstos.

problema 4: Hi han uns graffitis davant el CCCB molt creatius pero que no lliguen amb el caràcter estètic del pla de reformes urbanístiques que l'ajuntament vol portar a terme al barri.

solució 4: tirar a baix el muret artístic i construir un edifici seriós en el qual estigui prohibit pintar, so pena d'una super elevadíssima multa.

problema 5: Diuen que l'altre dia els antiavalots han carrega't brutalment i injustificadament contra els que reivincaven el dret a una vivenda digne i això, si trascendeix gaire, pot comportar una devaluació en la imatge positiva que es preten que tingui l'alcalde de cara a les properes eleccions.

solució 5. Programar una petita entrevista amb algú de l'assamblea i preocuparse molt de que hi hagin molts erregistraments de premsa i que es difongui per molts canals on es destaqui el fet de que "l'alcalde Hereu dialoga obertament amb l'assamblea de l'habitatge i es solidaritza amb el problema de la vivenda a barcelona"

problema 6: En dates properes a les eleccions els partits minoritaris rollo LLuita internacionalista o Escons Insubmisos etc.. sense pressupost per grans campanyes i per tant molt poc coneguts, penjen pancartes d'arbre en arbre o bé enganxen cartells informatius a les parets perque la gent els pugui coneixer; tanmateix molts moviments socials (i al marge de campanyes electorals), grups de música i d'altres penyes, difonen els seus actes socials, culturals i reivindicatius a través de panflets i cultura de carrer. Tot això plegat obviament sovint solen ser contracultures o ideologies competidores amb les de la classe dominant i quan més es coarti la seva llibertat d'espressió millor..

solució 6: Fàcil. Amparant-nos en la llei del civisme ...Multar a tothom qui gosi posar un cartell o pancarta entre arbres, enganxar fulls en qualsevol paret, repartir flyers, etc..


problema 7: Els pobres inmigrants no regularitzats que necessiten guanyarse el pa pero no aconsegueixen cap contracte legal de feina es dediquen alguns d'ells a sobreviviure a través del "top manta" o a vendre llaunes de crevessa, etc. Tot això és competencia per algunes tendes i alhora dona una imatge de pobresa a la ciutat que no volem pas donar a Europa.

solució 7: Requisar tot els seus materials als venedors ilegals i s'hi tenen diners estalviats cobrar-lis una gran multa (la més alta possible),els diners de les quals aniran a parar a les arques de l'ajuntament perque amb el recaudat per les arres blaves i verdes no n'hi ha prou, es clar. El sou de l'alcalde no és cap tonteria.

problema 8: Veure prostitutes i mafies tampoc dona una imatge gaire agradable al turista que ve a barcelona...

solució 8: Bé, serem suaus aquí. Seguirem permetent la prostitució naturalment, pero això si, com el que interessa és que no es vegi la prohibirem al carrer.

problema 9: Hi ha una noia que cada dijous toca la guitarra al carrer, al costat de la verduleria i jo no tinc perque suportar el seu soroll. A més a més és pobre i utilitza la seva guitarra per demanar diners.

solució 9: que la guardia urbana li requisi la guitarra i la tia s'espavili d'alguna altre manera.

problema 10: Barcelona només és bona si la bossa sona.

solució 10: Dons els qui tinguin calers que vinguin i que omplin barcelona com a ciutat oberta que és. Els que no en tinguin, que marxin fora ben lluny i no s'hi acostin. Apostem per un turisme i una inmigració de qualitat.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Décaleg d'exemples per construir entre tots una barcelona millor. -Manual en ús per part de l'actual Ajuntament-
06 oct 2006
jo fa un any que he marxat ben lluny i no m´acosto, no ser que em detinguin "per vago i maleante".
Sindicato Sindicat