Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Plataforma Sobirania i Progrés. Adheriuvos-hi ja!!
05 oct 2006
SOBIRANIA i PROGRÉS

QUI SOM

La Plataforma Sobirania i Progrés la configurem un conjunt de persones de diferents àmbits de la societat catalana que compartim la idea que el benestar de la nostra societat depèn de l'assoliment de la sobirania política plena.

Sense sobirania els Països Catalans no podran assolir els nivells adequats de desenvolupament, benestar i cultura per esdevenir una societat moderna del segle XXI. En aquest sentit, el proper pas cap a la sobirania dels Països Catalans ha d'eser l'exercici del dret de decidir o dret a l'autodeterminació.

El projecte sobiranista té diferents organitzacions que, des dels seus àmbits respectius ,treballen per expandir-lo. Trobem a faltar, però, l'estructuració d'un àmbit propi de la societat civil: un àmbit transversal, generador d'idees i opinions que puguin ser recollides per les diferents organitzacions o per l'opinió pública en general. Per omplir aquest buit es forma Sobirania i Progrés, que treballarà des de la perspectiva de la societat civil.

QUÈ VOLEM

Sobirania i Progrés neix amb l'objectiu d'impulsar des de la societat civil el projecte sobiranista perquè esdevingui majoritari en la nostra societat. En aquest sentit, Sobirania i Progrés donarà suport a aquelles iniciatives polítiques i socials que reforcin i difonguin el projecte sobiranista.

Sobirania i Progrés vol participar activament en la definició d'una estratègia global per a l'exercici del dret a l'autodeterminació.

COM HO FAREM

Sobirania i Progrés desenvoluparà projectes propis i conjunts, vinculats a la generació d'idees i informacions, per reforçar i ampliar l'espai social que comparteix que la sobirania és necessària per al nostre progrés.

S'estructurarà, en primer terme, per mitjà d'un portal web que servirà de presentació, de mitjà de comunicació i per recollir l'adhesió de noves persones interessades. El portal enllaçarà els espais web de les organitzacions que assumeixin sense embuts la reivindicació sobiranista.

Tothom és convidat a participar del projecte Sobirania i Progrés. Adheriu-vos-hi des de la nostra web: www.sobiraniaiprogres.cat i feu-nos arribar les vostres idees, reflexions i projectes.

Sobirania i Progrés es presentarà el 4 d'octubre en un acte públic on es reivindicarà i es demanarà als partits polítics catalans que l'objectiu de la sobirania és urgent i irrenunciable, i que ha de ser present en l'agenda política del país.
Mira també:
http://www.sobiraniaiprogres.cat/
http://www.sobiraniaiprogres.cat/?seccio=adhereixte

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Plataforma Sobirania i Progrés. Adheriuvos-hi ja!!
06 oct 2006
Amb el impresentable de Joel Joan jo no vaig ni a la cantonada
Re: Plataforma Sobirania i Progrés. Adheriuvos-hi ja!!
06 oct 2006
impresentable tu pocasolta! tu et consideres català? doncs lluita pel que és teu sigui amb qui sigui, aquesta campanya avança molt ràpidament. Ja són més de 2.300 persones adherides en poc més de 4 dies, i ja han anunciat que quan arribin als 10.000 promouran una recollida de firmes pel dret a l'autodeterminació, que quan arribin a les 500.000 enviaran al Parlament de Catalunya. Al ritme que avança la campanya en adhesions, en setmanes s'estaran recollint firmes, si no t'agrada aquesta alternativa, monta la teva campanya i proposa tu una altra alternativa, aviam si avances tant ràpid com ells, llavors putser començare a creure que tenies raó.
FAIG UNA CRIDA A TOTHOM A ADHERIR-SE!
Re: Plataforma Sobirania i Progrés. Adheriuvos-hi ja!!
06 oct 2006
El primer que pots començar a fer, gran patriota llepaculsdejoeljoan és escriure bé el català
Re: Plataforma Sobirania i Progrés. Adheriuvos-hi ja!!
06 oct 2006
Els que he vist en el llistat d'adherits del meu poble són tots d'ERC, així que em sembla que això fa una mica de pudor a precampanya
Re: Plataforma Sobirania i Progrés. Adheriuvos-hi ja!!
06 oct 2006
sí, tu, jo no tinc cap antipatia especial pel joel joan ni pels actors i famosets que hi surten, però es veu tot molt poc consistent,

i sobiranistes potser sí, però amb un plantejament tant poc polític i tan interclassista que no crec que tingui gaire contingut 'de progrés'.

bah, entreteniments per fer bullir l'olla
Re: Plataforma Sobirania i Progrés. Adheriuvos-hi ja!!
06 oct 2006
Fa tuf a ERC que t'hi cagues, la alliberada de la entitat és d'ERC.

A mi ningú m'enganya ERC és d'espanya
Re: Plataforma Sobirania i Progrés. Adheriuvos-hi ja!!
06 oct 2006
sobirania i progrés, és una manera de dir independència i revolució - Depen de com s´entengui, és un eufemisme, una forma de dir el què usant unes altres paraules.
Re: Plataforma Sobirania i Progrés. Adheriuvos-hi ja!!
08 oct 2006
doncs jo ho trobo una bona iniciativa i tot el que sigui donar passes caopa a la independència ho trobo positiu.
menys sectarisme infantil i més treball pel país!
Sindicat Terrassa