Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: ecologia
14 d'octubre. Tribunal Popular de l'agricultura transgènica a Catalunya
05 oct 2006
El proper dissabte 14 d'octubre de 11:30 a 14h. al Centre Cívic Convent de St. Agustí (c/Comerç s/n; Barcelona) tindrà lloc el Tribunal Popular de l'agricultura transgènica a Catalunya.
Després, cap a les 14:30h., al Forat de la Vergonya (c/Metges s/n; ánims a les que resisteixen!!) hi haurà un dinar popular agroecològic i cap les 17h. passi de videos antitransgènics.
Crida_a_la_solidaritat_activa_10-06.doc
Crida a la solidaritat activa 10-06.doc (27,5 KiB)
El Tribunal Popular de l’agricultura transgènica a Catalunya té com a objectiu evaluar la implantació a Catalunya de l’agricultura transgènica, el paper dels diversos actors implicats (Generalitat, multinacionals, centres de recerca,...), i les conseqüències que es deriven de l’esmentada implantació, especialment els casos de contaminació genètica i, en conseqüència, si és o no possible la coexistènica entre conreus transgènics i no transgènics.

Aquest acte s'enmarca dins la campanya antirepressiva que la Plataforma Transgènics Fora! i l'Assemblea Pagesa de Catalunya estan tirant endavant per tal de donar resposta als dos procesos judicials que actualment estan en marxa contra dues persones vinculades al moviments anti-transgènic català. En el document "Crida a la solidaritat", que s'adjunta, trobareu una explicació detallada dels dos casos de repressió esmentats, les accions de les que es deriven així com els actes previtos per donar-hi resposta.

Per una Catalunya i un món sense transgènics,

Plataforma Transgènics Fora!

Absolució Albert i Josep!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 14 d'octubre. Tribunal Popular de l'agricultura transgènica a Catalunya
05 oct 2006
em fas l'efecte que al forat de la vergonya hi ha una mica e merdé
Sindicat Terrassa