Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: un altre món és aquí : corrupció i poder
Arriben eleccions: Respolis, iniciativa ciutadana per la responsabilitat política
05 oct 2006
Les eleccions s'’acosten i un conjunt no partidista de persones anònimes hem elaborat una llista de reclamacions per a una societat més justa i menys
precària. Volem pisos a preus assequibles, una renda mínima per a tothom, llocs de treball estables sense acomiadaments ni privatitzacions, menys teleporqueria ni publicitat, acabar amb les llistes d'’espera, i altres coses molt necessàries.

Sabem que hi ha prou diners per implementar tot això i en mans de qui hi són. A canvi dels nostres vots, volem que un o alguns partits incorporin aquestes demandes en el seu programa, i també un sistema que obligui al cap de mig mandat a abandonar el poder si hom no ha complert amb la part de les promeses estipulada per aquell període.

Si som molts ens escoltaran, perque volen els nostres vots, informeu-vos i signeu a:

www.respolis.cat
Mira també:
http://www.respolis.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Arriben eleccions: Respolis, iniciativa ciutadana per la responsabilitat política
06 oct 2006
Ni llista de reclamacions ni promeses. L'únic que els fa entendre que no els volem, que no volem polítics (siguin del color que siguin) gestors del capital, és l'abstenció.

Si qui mana són els poders fàctics, les multinacionals, doncs enlloc de votar el PPSOE o CiU, per exemple, votem a Repsol, Endesa, ...

ABSTENCIÓ
Re: Arriben eleccions: Respolis, iniciativa ciutadana per la responsabilitat política
06 oct 2006
abstenció a l´abstenció que no serveix més que per omplir el cap de 4 il.luminats, i de les dretes que guanyen eleccions quan l´esquerra social està desmobilitzada.
Re: Arriben eleccions: Respolis, iniciativa ciutadana per la responsabilitat política
20 oct 2006
Penseu que si no s'ofereix cap alternativa seriosa al règim de partits serà molt difícil mobilitzar l'opinió pública en general, per una banda farta de la política i de la precarietat en tots els sentits, però per l'altra dominada pels grans mitjans i encara convencuda de que el règim de partits es el pitjor dels sistemes excepte els altres. Una altra democràcia només és possible si ens posem a inventar-la des d'ara mateix. Revocar els polítics és només un primer pas. Evidentment el poder està en mans de les multinacionals però per aturar això cal que els polítics es posin al servei del poble i no dels poderosos. I per arribar a això cal oferir el més ràpid possible alternatives socialment viables a l'actual sistema d'organització política.
Sindicato Sindicat