Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
9 d’octubre de 2006: el jovent seguim lluitant
05 oct 2006
Sabedors del poc temps que la CAJEI porta funcionant com a realitat al País Valencià, podem afirmar que estem molt contents amb el treball realitzat fins el moment. Les assemblees de joves sorgides a diferents comarques del país estan il·lusionades en poder anar estenent la nostra lluita més enllà. Aquest 9 d’octubre, hem apostat amb decisió per una mobilització unitària, empentats per l’èxit de la recent manifestació de l’11-s a Barcelona. Al País Valencià també cal la unitat per anar dissenyant un futur on l’Esquerra Independentista té molt a dir. Per això, no ens aturarem en la nostra predisposició d’entendre’ns, debatre i compartir experiències amb la resta d’organitzacions de l’Esquerra Independentista. És cosa de tots avançar i no hi pot haver cap motiu que ens allunye en la nostra lluita.
MANIFESTACIÃ
Dia: dilluns 9 d'octubre
Hora: 18:00
Lloc: Plaça Sant Agustí de València.

Un 9 dâoctubre més, el poble valencià celebra lâaniversari del seu naixement com a poble. Enguany aquesta jornada encara té com a rerafons la reforma de lâEstatut promoguda i dictada, dâesquenes a la societat civil valenciana, pel Partit Popular i el PSPV-PSOE. Un estatut que sentencia el nostre país a la més absoluta subordinació a les directrius marcades des de Madrid, amb la consegüent agressió que açò suposa per a la nostra llengua, la nostra cultura, els nostres costums, els nostres paratges naturals i la nostra identitat.

Atents al que sâesdevé al nostre voltant, som conscients que la febre per aconseguir representació parlamentària en les properes eleccions autonòmiques de 2007, està portant els polítics valencians a una situació extrema en el seu procés dâenganyar la nostra societat. Mentre uns mostren amb orgull les obres faraòniques que han convertit el País Valencià en seu de lâoci i la màfia (amagant tota la destrossa mediambiental i patrimonial), altres sâesforcen en intentar crear un pacte âdâesquerresâ? per aconseguir rebatre-li la majoria absoluta al Partit Popular i, així, âsalvar el paísâ?. Però darrere dâaquest discurs, lâesquerra institucional i reformista només busca escons i, si sâescau, un govern junt amb el PSPV-PSOE.

Per tot açò, des de la CAJEI sabem que aquest no és el nostre camí. Al País Valencià, a lâigual que al Principat i a les Illes, les reformes estatutàries sols han servit per perpetuar lâopressió espanyola exercida sobre el nostre país, així com el model econòmic neoliberal . Aquest 9 dâoctubre eixirem al carrer per reivindicar-nos en la nostra identitat i per entonar la nostra actitud rupturista amb el marc actual. La Diada ha de servir-nos com a altaveu per fer-nos ressò de la nostra lluita assembleària, horitzontal, autogestionada i rebel. Com en totes les diades als Països Catalans, des del nostre posicionament, alcem la bandera de la solidaritat amb la resta de pobles oprimits, plantem cara als desequilibris fomentats pel sistema capitalista actual, clamem per lâocupació com a manera de lluitar contra lâespeculació al mateix temps que per bastir els locals que ens serveixen per activar la nostra tasca política i social, donem la benvinguda als immigrats a casa nostra davant lâactitud xenòfoba dels grupuscles feixistes, cridem per acabar amb el patriarcalisme que ofega les dones en una societat masclista, reivindiquem la defensa i la protecció dels nostres paratges naturals i apostem per lâalliberament sexual com a forma de fer front al sistema de valors dominant. En definitiva, aquesta és la nostra lluita per la independència i el socialisme.

Sabedors del poc temps que la CAJEI porta funcionant com a realitat al País Valencià, podem afirmar que estem molt contents amb el treball realitzat fins el moment. Les assemblees de joves sorgides a diferents comarques del país estan il·lusionades en poder anar estenent la nostra lluita més enllà. Aquest 9 dâoctubre, hem apostat amb decisió per una mobilització unitària, empentats per lâèxit de la recent manifestació de lâ11-s a Barcelona. Al País Valencià també cal la unitat per anar dissenyant un futur on lâEsquerra Independentista té molt a dir. Per això, no ens aturarem en la nostra predisposició dâentendreâns, debatre i compartir experiències amb la resta dâorganitzacions de lâEsquerra Independentista. Ãs cosa de tots avançar i no hi pot haver cap motiu que ens allunye en la nostra lluita.

9 dâoctubre: el jovent seguim lluitant. Canya contra Espanya!
INDEPENDÃNCIA I SOCIALISME!
CAJEI (Coordinadora dâAssemblees de Joves de lâEsquerra Independentista)
Mira també:
http://www.cajei.net

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa