Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Protesta conjunta JERC-Maulets
04 oct 2006
La unitat és el camí!
8312.jpg
Les dues organitzacions han elaborat un manifest en el que asseguren que sâha marginat en lâorganització del Correllengua a Cerdanyola a grups que treballen âdia rera dia perquè a la nostra vila es pugui viure i pensar plenament en catalàâ?. Al manifest, que presentava ahir en roda de premsa Martí Ribes, integrant dels Maulets, sâacusa la regidoria de Cultura dâintentar âtreure rèdit políticâ? del Correllengua.

Lâintegrant de les JERC a Cerdanyola, Daniel Mallén, després de recordar que el Correllengua és una iniciativa que ve de lluny i que té com a objectiu la promoció de la llengua en tots els àmbits mitjançant actes organitzats per associacions de tots els àmbits, va manifestar que no és el consistori el que sâapropia del Correllengua sinó la regidoria de Cultura.

Respecte a les declaracions efectuades lâany passat per la regidora de Cultura, Consol Pla, manifestant que és la Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana (CAL) la que no vol que els partits o organitzacions polítiques capitalitzin els actes, el representant de les JERC va ser rotund al assegurar que âno és veritatâ? ja que la JERC participa en lâorganització del Correllengua en molts municipis.

Des de les JERC també és va criticar els actes que sâorganitzen des de la regidoria de Cultura ja que no compleixen amb lâobjectiu de que a Cerdanyola âes visqui el Correllenguaâ?.

La flama del Correllengua arribarà a Cerdanyola el proper 21 d'octubre.
Mira també:
http://www.jerc.cat
http://www.maulets.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Protesta conjunta JERC-Maulets
04 oct 2006
Maulets = reformistas amb careta revolucionaris
Re: Protesta conjunta JERC-Maulets
04 oct 2006
Hem sembla bé que si ambdues organitzacions treballen per una mateixa cosa concerta, o bé pensen igual en un punt concret, puguin parlar conjuntament fer una manifestació etc. És absurd caure en l'error de per ser guai o pur, està fent el joc al poder i debilitar les reivindicacions.
Re: Protesta conjunta JERC-Maulets
04 oct 2006
el primer és un poli. si no sap ni escriure en català !
Re: Protesta conjunta JERC-Maulets
04 oct 2006
Eh companys, no soc un poli.Soc el Pere Aragones.Algun dia sere president de una Catalunya, lliure i tropical i aleshores si que els polis seran bona gent de veritat.Nomes necesitem unitat (al voltant meu) i no reivindicar massa cosses en materia social.Es facil, oi?.
Vinga nois, que entre tots podem conseguir-ho.
Apa. Salut i revolucio (pero moderada).
Re: Protesta conjunta JERC-Maulets
04 oct 2006
Dios los cria......
Re: Protesta conjunta JERC-Maulets
04 oct 2006
Que aixequi el dit qui a nivell local, i davant d'un fet que afecta un conjunt ampli dels col·lectius socials, no ha fet cap roda de premsa amb associacions afins a partits parlamentaris.

Com és que no aixequeu el dit?

No em digueu que tots ho heu fet?

I jo ara què faré? Ara no puc pactar amb ningú perquè em contaminaran!!
------
Escamot RT (Reformistes Tots)
------
Re: Protesta conjunta JERC-Maulets
04 oct 2006
Doncs la CAJEI t'asseguro que no ho ha fet mai, més que res perquè intentem ser coherents amb el que defensem, no com altres
Re: Protesta conjunta JERC-Maulets
04 oct 2006
Si intentes ser coherent escriu aclareixo si et plau...

Quan arribi el moment ja parlarem d'altres incoherències de la Cajei, tot i això no li trobaré el sentit haver-ho de fer per internet.
Re: Protesta conjunta JERC-Maulets
04 oct 2006
quanta demagògia.... voleu veure militant de la cajei cantant glories de l'acampada jove mentre raken del rebrot? doncsm illor no estireu de la llengua parasits socials (parlem dels pactes a gràcia, reus o tants altres municipis amb erc i coses pitjor o millor deixem les tonteries i treballem?)
Re: Protesta conjunta JERC-Maulets
04 oct 2006
Un dia maulets, un altre jerc...

De que serveix critícar si després menjen del mateix plat?

És absurd, per part de maulets, posicionar-se al costat de la cajei, així com demà ho fà al costat d'erc.
Re: Protesta conjunta JERC-Maulets
05 oct 2006
Maulets té 25 anys, la CAJEi encara no en té ni 3 , així que no se qui us penseu que sou epr donar-nos consells amb aquest to de superioritat
Re: Protesta conjunta JERC-Maulets
05 oct 2006
Per als qui aprlen de la CAJEI. Algunes de les seves assemblees també han fet i fan coses amb les JERC, com poden ser els Correllengues o bé participar de coses conjuntes com en campanyes contra l'Estatut.

Qui no ho vulgui veure...que es segueixi fent "palles".
Re: Protesta conjunta JERC-Maulets
05 oct 2006
A veure gent, crec que hem de ser una mica més profons en els anàlisis... per començar aquesta notícia no que jo sàpiga no està confirmada i pot estar ben tersgiversada...parla d'un manifest però jo no n'he vist cap al post de la notícia...

Per tant fer suposicions sobre suposicions és una mica prematur, a més a més el correllengua és una iniciativa oberta a tothom i té caràcter popular...
perquè no poden organitzar un acte de cultura popular catalana Maulets, una organització de veïnes i les JERC? Depenent del marc de l'acte no crec que sigui una incongruència...
En tot cas desconeixent la situació real...crec que el que demostra la notícia és que les Jerc (ERC <la foto ho deixa clar>) sempre intenten confondre el personal i crear confiusió en el si de l'EI per treure rèdits de la feina que fem nosaltres en forma de vots...

Apa, Salut!!! i Compromís
Re: Protesta conjunta JERC-Maulets
05 oct 2006
buf....... en tot cas a internet tothom es canvia les mascares o els que poden intoxiquen, no son polis, son jerkis, els ke ara diuen "indpendencia i socialisme". En fi, el forums no mereixen ser presos molt seriosament...
Re: Protesta conjunta JERC-Maulets
05 oct 2006
La CAJEI ha fet actes amb administracions locals; ajuntaments, districtes etc.. per exemple, i qui els crítiqui pq fet és curt de mires.
Endavant amb la feina, endarrera amb les tonteries i els forums sectaris.
Re: Protesta conjunta JERC-Maulets
06 oct 2006
Jerc = ERC
no em sembla bé que el correllengua sigui aprofitat per ERC o es JERC per fer propaganda i després autodefinir-se com a independentistes, dir-se que són l'esquerra independentista real. Penso que és insultant que elscadells d'ERC vulguin ser els únics abanderats del moviment independentista, ja que es menysprea tot el moviment de col·lectius i associacions que no es vinculen a cap Partit i que són realment els qui porten el pes de l'esquerra independentista. Considero que ERC són de caire reformista, socialdemòcrates i aburgesats. Per mi l'Esquerra independentista és molt més que aixó, ja que aposta pel socialisme i l'alliberament nacional i de classe. Maulets, no us equivoqueu!

Frase dita per carod Rovira: "tot el que està més a l'esquerra que ERC és problema de la Guàrdia civil".

BOTIFLERS!
Sindicat Terrassa