Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Partal o la megalomania saltimbanqui
03 oct 2006
Si algú ha suposat alguna vegada que aquesta perla de l’entorn del PSAN té alguna cosa a veure amb l’esquerra sento molt personalment decepcionar-lo.
Aquest llepaculs de CiU passa ara de la defensa del sionisme més genocida vingui d’allà on vingui ...

... a fer-se un apòstol del papa exnazi Benet 10 i pico ...

... o a defensar que la burgesia regionalista hereva dels Cambó i altres finançadors del feixisme pugui pactar amb els hereus directes de Franco ...

I així va repartint lliçons de demòcrata el “tiu�! O les conseqüències del viatge de l’estalinisme més caspós i “recotroco� passant pel Front Patriòtic a la virtualitat del ciberespai.

Es veu que l'aire del Xino a certa pijeria amb un passat els senta ben malament.
Mira també:
http://www.vilaweb.cat/www/mailobert?id=2078884
http://www.vilaweb.cat/www/mailobert?id=2060545

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Partal o la megalomania saltimbanqui
03 oct 2006
El Partal no em cau ni bé ni malament però n'estic tip d'anònims que es dediquen a fotre merda penjant etiquetes (prosionistes, pijo, recotroco, llepacul de CiU). Si creu que aquesta penya mereix una crítica política vinga, fes-la i de ben segur n'hi haurà més d'un que hi estarà d'acord. Si no calla que n'estem farts d'intoxicadors.
Re: Partal o la megalomania saltimbanqui
03 oct 2006
pel pobre decepcionat de Bandera Roja (per lo menys, no t'he volgut contestar a l'article sobre "Salvador" a can Vies):

que et dius gilgamesh martinez tu? que et dediques a fer tu aqui?

prosionistes: nomes has de fer una ullada a com ha tractat el tema de la Guerra del Liban Vilaweb. O a quan als Premis Octubre van convocar un exministre sionista i tota la gent conseqüent de València i arreu es va dedicar a denunciar-ho, quina fou la sortida d'aquest senyor. Et remeto a les seves planes. Es prou conegut per aquestes. Si tu no ho saps potser que t'informis.

llepacul de CiU: nomes has de mirar el to de la seva ultima editorial; d'on creus que sempre cau alguna pela per certs projectes en aquest pais? (fins i tot la Crida en rebia!); creus que en el projecte de Front Patriotic -si no saps que és perdona però és massa llarg- no n'hi havia cap de regal?; per què creus que els Premis Octubre de fa algun any li van donar al gran lluitador pels drets de les classes populars catalans, ecshonorable senyor Jordi Pujol?; etc.

recotroco: ben cert que vas militar en certs "grupusculs" segons els anomenes els anys 70 -BR segur-; vas aparcar ben aviat: "recotrocos" era l'apelatiu més o menys carinyos o despectiu que se'ls dirigia a la gent del PCC desprès del trencament del PSUC al llarg dels 80 i més enllà; el senyor Partal, militant de pes de l'estalinista durant molts anys PSAN, té una magnifica obra -no recordo el nom- per explicar les excelsies i virtuts del sistema nacionalitari de l'extinta URSS -abans de que esclatés, clar-.

pijo: aquest és gratis, però és una evidència davant el tipus de linia que segueix aquest senyor, comentaris etc, el tipus de suports que té la seva magnífica plana -a la qual i al diari El Punt no s'hi dedica gratüitament- La Caixa inclosos; amb un bonic edifici segurament a bon preu situat prop de la zona més cutre del Xino, ben a prop de la Guardia Urbana -potser per si un cas-, on des de fa uns anys els Mascarells i altres que menciones s'han entossudit a treure tota la purria indesitjable que per allà corre i fer una zona de alto standing, Hotel Robadors inclòs. És d'esperar que els seus magnifics comentaris sobre els pactes PP-CiU, Benet 16 o el sionisme deuen ser ben rebuts en l'entorn de la seva seu social. Segurament per fer-los es molesta en contrastar les seves opinions amb la gent del barri que l'envolta.

Ho sento per "l'avantatge" que dona l'anonimat. Però qui es molesta tant i tant en llaurar-se un nom públic, admiració de tothom... -megalomanamento o economicament interessat...- està exposat a rebre crítiques.

I a tu company "guilgamesh" (que tens a veure alguna cosa amb la botiga de comics, ja que no ets anònim?): 2006, Països Catalans (o el que vulguis), Barcelona, mitjans d'informació i forums de la xarxa Internet -els que són i els que hi han-.

PD: la crítica l'he penjat aquí, entre altres, pq els forums oberts de la plana en questió són d'una cutreria impressionant.
Re: Partal o la megalomania saltimbanqui
03 oct 2006
Company estàs molt malalt. Tant d'odi no et pot fer bé. ¿Que et va robar una nòvia el Partal quan tu estaves amb allò de l'IPC i les bombetes que us esclataven a les mans? Pel que escrius li tens mania de dècades i em sembla que ja no té cura. I fins on sé de tu continues tan cutre com aleshores però amb molt menys cabell. I tan inútil i incapaç com quan cridaves a la politica independentista de combat i et quedaves sol com un mussol.
Re: Partal o la megalomania saltimbanqui
03 oct 2006
Comentaris tan fora de lloc i passats com els d'Anònim són els que fan que Indymedia no sigui creïble. Sap greu compartir pàgina amb un pocasolta tan desbocat
Re: Partal o la megalomania saltimbanqui
03 oct 2006
Quin mal rotllo i quanta porqueria...
Sona a poli-cia

la darrera intervenció és de fàstic.
Però coincideixo a defensar la honorabilitat d'en Partal, que ha fet molt, tot i aquestes desviacions sionistes, que, no ho oblidem, també poden ser objecte de crítica (sense acarnissar-se en la persona, en els aspectes personals)
Re: Partal o la megalomania saltimbanqui
03 oct 2006
ep, volia dir la penúltima
Re: Partal
03 oct 2006
Jo he llegit dos llibres de partal sobre la URSS i les nacionalistes i eren molt crítics amb els soviètics, quan encara no semblava que cauria el mur de berlin. No se si es que hi ha algun que jo no he llegit i diuen el contrari pero els que he llegit diuen tot el contari del que tu dius que diuen. Estàs segur d'haver-los llegit?
Re: Partal
03 oct 2006
El que no entenc es com es que tries només les intervencions que t'interessen. Partal ha escrit textos duríssims i molt clarets sobre el problema basc, contra l'ajuntament de barcelona o contra la guerra d'Iraq -això de que sigui sionita jo no ho veig clar. Pero es com si aquests no comptessin.
I crec que també es pot recordar que es una de les persones conegudes que més he vist mullar.se en acte publics solidaris. Clar que no puc comparar-lo amb tu que estas molt comode rere l'anonimat.

En qualsevol cas em resulten molt molestes aquestes polèmiques aqui a l?indymedia. Que s'ataqui precisament vilaweb no deixa de ser sorprenent. No es indymedia pero entre els mitjans tradicionals es el mes d'esquerres que hi ha. ¿Quin interes hi ha en abocar-hi merda gratuita i anonima?
Partal, un gos mort
03 oct 2006
Partal es un puto valencianet pancatalanista que viu de la llagrimeta i el rollo de fill de papa. Mort al periodisme venut, gos del capital burgues catalanista. Vengança obrera espanyolista. Partak un dia es trobara vilaweb cremat i ell dins una caixa.
Endavant Soleil, Qu no t'acollonin tots aqueste srevisionistes d'indymedia. ¡¡¡¡¡¡¡Visca la classe obrera apatrida i antinacionalista!!!!!!!!!!!
¿Partal es del PSAN?
03 oct 2006
ara si que al·lucino. ¿Del PSAN?
Mail tancat
04 oct 2006
Ja posats, al Vicent parlat si voleu acuseu-lo també de matar Keneddy. Pel boc gros que no ve´d'un pam. Però el circ de souleil que canviï de camell, el que li passa no és bó.

El Partal no fa partes de guerra. Estaràs d'acord o no amb ell amb total llibertat, però si vols combregar amb una missa no vagis al mail obert on sempre es convida a la reflexió no a la pastilleta alienant. Sionista? Us heu begut l'enteniment. Us recomano un repàs d'hemeroteca pel mail obert.

Amb tant poca solta apoltronat robant des del Poder, carregar contra en Partal té conya.

Només les darrers que recordo on ha ajudat a respirar una mica quan tot venia en contra: els musulmans i amazighs detinguts, la permanenet guerra ètica que té contra l'Audiència Nacional, els tres de Gràcia, Egunkaria, la denúncia de la tortura... a veure quants altres ho van fer sent directors del primer diari digital...

En fi: no val la pena dir-ne més. Els motius de qui escriu són uns altres. La guerra bruta i l'abocar merda és la feina dels que treballen a les clavegueres: de l'estat i d'altres organitzacions segurament.
Re: Partal o la megalomania saltimbanqui
04 oct 2006
Ah, pels que no se n'hagin adonat. Ara que els ultra-nacionalistes de Ciudadanos de Cataluña ja no poden provocar amb el seu llenguatge barrorer , es dediquen ara a fer-ho amb l'engany subtil de fer-se passar per allò que no són aprofitant l'anonimat de la xarxa.

Si us plau , la ingenuitat d'alguns em gela la sang, és la seua força.
Re: Partal o la megalomania saltimbanqui
05 oct 2006
En
Partal, pot rebre una quantitat bèstia de subvencions de la generalitat, pot tenir propaganda de repsol a la web... però tot i així és un periodista que encara té una mica respecte per la seva profesió... a Vilaweb jo he vist denúnciar temes especulatius, de corrupció, agressions al territori, casos de tortures als moviments socials, anunciant vagues d'estudiants... A més a més en Vicent Partal no ha tingut cap problema alhora de presentar actes sense cobrar ni un duro i canviar notícies acceptant que s'havia equivocat...ç
Evidentment que es poden fer crítiques a Vilaweb i al Vicent Partal en particular...però no gratiuïtes i encara menys sense tenir en compte que Vilaweb és un dels pocs mitjans de difusió que arriba a gran quantitat de gent diferent que reconeix el país de salses a Guardamar i de Fraga a Maó..


SALUT!!!
Sindicato Sindicat