Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia : pobles i cultures vs poder i estats : especulació i okupació
No fem el CIM: Moció a Bellvei i accions a Llorenç del Penedès i Tarragona
03 oct 2006
L'Ajuntament de Bellvei aprova la moció contra el CIM amb l'abstencio de 2 regidors (PP i PSC).

Dissabte, unes de 140 persones van recorrer els carrers de Llorenç a la nit cridant contra el CIM.

La plataforma va informar sobre l'agressió contra el Penedès al concurs de Castells de Tarragona.
259212318_8593c5fab6.jpeg
259214180_186e5eed8f.jpeg
29-09-2006: Divendres passat a Bellvei, municipi del Baix Penedès, es va votar contra la instal·lació del CIM al Penedès. L'aprovació de la moció per part de l'Ajuntament de Bellvei contra el CIM (Logis Penedès) s'afegeix a la de Vilafranca, L'Arboç, Sant Jaume i la Bisbal i deixa a l'Ajuntament de Banyeres sol en la
defensa del CIM.
La composició de l'Ajuntament de Bellvei és: CIU, Entesa, PSC i PP. Dels 9 regidors de l'Ajuntament de Bellvei, 7 van votar a favor de la moció (CIU i Entesa) i 2 es van abstenir (PSC i PP), no hi va haver cap vot en contra.
En aquests moments l'únic partit que es presenta a la Generalitat amb el CIM (Logis Penedès) dins el seu programa és el PSC. Tot i que els dirigents de CIU i de ICV encara no s'han pronunciat clarament en contra del CIM.
Les mocions contra el CIM presentades al Penedès han tingut el suport del PSC a Vilafranca, Sant Jaume i han comptat amb l'abtenció del PSC de L'Arboç i Bellvei.

30-09-2006: Com si de la Festa Major es tractès a quarts d'onze de la nit una cercavila festiva i reivindicativa va omplir els carrers de Llorenç amb el só de les gralles, els sacs i els flabiols.
Aquesta ha sigut la segona cercavila nocturna organitzada en un mes i ha portat el missatge de "No Fem el CIM" de bar en bar a ritme d'instruments de la terra.
Després de l'èxit de la segona convocatòria del Correbars, ja s'està preparant un concert a Llorenç en contra del CIM que reunirà el proper dissabte 7 d'octubre a 3 grups de la comarca.
També s'està preparant un calendari de concerts per tot el Penedès en contra del CIM.

01-10-2006: El concurs de Castells de Tarragona va servir en aquesta ocasió per informar a milers de persones que omplien ahir la plaça de braus de Tarragona sobre la problemàtica d'agressió al territori que tenim al Penedès.
Es van penjar 4 pancartes, diversos domasos i es van repartir en mà prop de 1000 decàlegs.
Aquest concurs va ser guanyat pels Castellers de Vilafranca i aquests en acabar es van fer una foto donant suport a No Fem el CIM.
El Penedès unit Contra el CIM
Mira també:
http://www.nofemelcim.org

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa