Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Pedro Solbes avui a les 17:00 hrs a la facultat d'economiques
02 oct 2006
El dilluns 2 d'octubre el vicepresident segon del Govern i ministre d'Economia i Hisenda Pedro Solbes participarà en dos actes a la UB. A les 17.00 h inaugurarà el curs acadèmic a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials (av. Diagonal, 690), i a les 19h presentarà al Paranimf (Gran Via, 585) un llibre d'homenatge a Ernest Lluch.
Pedro Solbes pronunciarà la lliçó inaugural del curs a Econòmiques sota el títol «La economia española: una visión de largo plazo» a l'Aula Magna de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials (av. Diagonal, 690). El conseller d'Economia i Finances i catedràtic d'Hisenda Pública de la UB, Antoni Castells, en farà la presentació. L'acte estarà presidit pel rector Màrius Rubiralta i comptarà amb la presència del degà del centre Antoni Alegre.



A les 19.00h, al Paranimf, (Gran Via, 585) el ministre Solbes, que va ser el primer professor auxiliar de Lluch durant la seva etapa valenciana, presentarà el primer volum de la Miscel·lània Acadèmica en Homenatge a Ernest Lluch. A l'acte, que estarà presidit pel rector Rubiralta, participarà també el president de la Fundació Ernest Lluch i exrector de la UB Fabián Estapé.


L'acte pretén retre homenatge al treball acadèmic i investigador d'Ernest Lluch, a través de 51 articles que conformen aquest primer volum miscel·lànic, editat per la Fundació Ernest Lluch, en què han col·laborat investigadors de diferents disciplines i centres, tant de l'Estat espanyol com estrangers. Des de la coneixença directa i/o la relació intel·lectual, les més de mil pàgines d'aquesta obra recullen aportacions rellevants als àmbits de la història econòmica, de la història política i de la teoria econòmica.

Font: "COMUNICACIONS UB"

A la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials.

Aula Magna

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Pedro Solbes avui a les 17:00 hrs a la facultat d'economiques
02 oct 2006
Ei he passat per allà i m'ha semblat veure una concentració d'estudiants en acció epr protestar. ben fet!
Sindicato Sindicat