Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
Nova okupació a Sabadell
30 set 2006
La matinada del 22 de setembre del 2006 ha estat alliberat un nou espai a la ciutat de Sabadell. Es troba al carrer Comptes. Amb aquesta nova okupació es pretén que l'espai torni a ser utilitzat per algú, complint la finalitat amb la que va ser construït, és a dir, com a habitatge. Aquest cop serem cinc persones les que utilitzin la casa com a vivenda, les quals, hauran de fer les feines de rehabilitació necessaries per tal de poder gaudir d'una vivenda digna i amb totes les comoditats que qualsevol vivenda ha de tenir. Els motius, un cop més, sobren. L'especulació immobiliaria que cada dia més està invaïnt la nostra ciutat: centenars de cases i pisos buits, molts dels quals ja han estat destrossats per dins per evitar actuacions com la s'ha donat en aquesta casa; illes de cases senceres han estat tirades avall per tal de construir-hi enormes blocs de pisos a preus impossibles d'asumir; invasions de grues per tota la ciutat que no fan res més que degradar més el ja penós aspecte d'aquesta ciutat que uns anomenen exemplar i cívica. Acompanyant a aquest motiu sempre de la mà la precarietat a la que els joves, i els no tant joves, estem encadenats. Hi ha qui diu que okupem perquè no tenim res més a fer amb les nostres vides. Òbviament, s'equivoquen. Estudiem, treballem, militem, lluitem, critiquem i construïm. Amb la situació actual en la que es troba un jove com nosaltres, estudiant sis hores i treballan sis més, és impossible a accedir a l'alternativa que els poderosos plantegen: ni podem llogar un pis, degut als preus desorbitats que es demanen; i molt menys podem comprar-ne un, al qual hauríem d'estar encadenats la resta de les nostres vides. Així doncs utilitzem l'okupació com alternativa real per tal d'accedir a un dret bàsic com és la vivenda digna. Lluitem dia a dia contra l'especulació i contra un dels mals més grans que existeixen i han existit mai, la propietat privada. Amb la nostra lluita demostrem que la cobdícia dels poderosos és la que empobreix a la resta, la que ens condemna a treballar i treballar per poder sobreviure. Hem de treballar per viure, no viure per treballar.
Concluïnt, defensem l'okupació d'immobles abandonats com a alternativa a aquesta societat i a les seves lleis, i ens enfrontem cara a cara contra l'enemic.
Apostem per l'acció directa com a eina per tal de conscienciar i transmetre el nostre missatge i la nostra lluita a la població, molta de la qual no s'adona, o no vol adonar-se, que tots plegats som esclaus del capital i de les seves estructures maquiavèliques.

Si l'especulació no s'atura, nosaltres tampoc. Si la vivenda és un luxe, okupar és un dret.

Vivenda Alliberada Les Quatre Estacions

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nova okupació a Sabadell
01 oct 2006
anim gent, de tot kor.

saluz y resistenzia !
Re: Nova okupació a Sabadell
01 oct 2006
Endavant amb la lluita! Molta sort!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more