Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
>> Judici contra membres del moviment estudiantil
29 set 2006
Nou judici polític contra el moviment estudiantil català.

LA REPRESSIÓ NO ENS ATURARÀ!
La nova ofensiva privatitzadora, exemplificada pel procés de Bolonya i la reforma de la LOU i la LOE, ha dut als i a les estudiants ha tornar-nos a organitzar i ha demostrar que lluitant podrem aturar aquests nous atacs contra l’escola pública catalana. La reacció dels governants ha estat l’augment del control social i la repressió contra l’autoorganització i mobilització estudiantil, la presència de policies als instituts i les càrregues i detencions a les manifestacions són alguns dels mètodes per aturar la lluita estudiantil.
El passat mes de març, després de l’actuació dels mossos d’esquadra a la manifestació del 17 de novembre a Barcelona (que va acabar amb desenes de ferits i 48 detencions), un grup d’estudiants van mostrar la seva disconformitat amb el fet que la policia autonòmica de Catalunya disposés d’un estand al Saló de l’ensenyament.
El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans entenem que aquest Saló hauria de ser un espai de trobada del coneixement i d'orientació acadèmica, no un circ de recaptació i propaganda. Ja fa anys que el moviment estudiantil en general, així com organitzacions per la pau, venim denunciant la presència d’aquests cossos i així ho seguirem fent mentres se segueixin mofant del l’esperit del Saló.
Actualment, 7 d’aquests estudiants, que simplement van ruixar de pintura vermella un cotxe policial, s’enfronten a un judici amb acusacions de danys, desordres públics, lesions i desconsideració a l’autoritat, acusacions que poden acabar en quantioses multes.

ABSOLUCIÓ ENCAUSATS PELS FETS DEL SALÓ,
PROU REPRESSIÓ CONTRA EL MOVIMENT ESTUDIANTIL!

Concentració de suport
3 d’octubre a les 10.30 hores
Jutjats d’instrucció de Barcelona
Pg. Lluís Companys, 3
Metro i RENFE Arc de Triomf
Mira també:
http://www.sepc.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: >> Judici contra membres del moviment estudiantil
30 set 2006
Tres membres de les jerc també van tenir un judici de faltes per una accio a la festa del cel, per fer molt menys del que veu fer vosaltres. Ells/elles només van fer que desplegar una pancarta en un lloc públic vosatres veu tirar pintura i veu provocar danys a un cotxe, que el cotxe és dels mossos? doncs l'estat, com és logic vol que pagueu per provocar-li danys a un dels seus cotxes. Si ruxes de pintura un cotxe d'un vei del teu barri... és logic que et denunciï.

Apa deixeu les paranoies que totes les organitzacions tenen judicis, i no hi ha per tant perque no cal llençar-ho a "bombo i platillo" que ningu té una creuada contra la EI ni contra ERC ni JERC... NO PINTEN RES ENLLOC! Hi ha una creuada contra l'Esquerra Abertzale... perque pinten alguna cosa, tenen organitzacio armada, els pobles les viles es veu i es palpa el conflicte... aquí ningú pinta res!
Re: >> Judici contra membres del moviment estudiantil
30 set 2006
Els cotxes dels gossos els paga la gene!

En quant a la repressió, cal denucniar-la vingui d´on vingui, però el que fa fàstic és que els jerkis denuncieu la repressió que fan els vostres pares (erc), tant a l´ajuntament de bcn com a la gene.

SOU UNS HIPÒCRITES!!

VISCA LA TERRA I MORI EL MAL GOVERN (i les seves joventuts) !!
Re: >> Judici contra membres del moviment estudiantil
30 set 2006
Oi tant, som paranoics i per desgracia amb raó. I tu, "sou paranoics", en canvi es un palanganes provocador i poqueta cosa més.
Sindicat Terrassa