Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : laboral
Comunicat del Comitè de Vaga de La Vanguardia
27 set 2006
COMUNICAT DEL COMITÈ
DE VAGA
Ja han passat uns dies de la famosa assemblea en CITY TV. Tots heu tingut temps de reflexionar sobre la mateixa i veure com va estar manipulada per uns companys per a aconseguir el fi que l'empresa cercava.


Primer. Pel rigorós control d'accés, per a evitar molests intrusos que pogueren influir en ell l'actitud de la gent (personal subrogat).
Segon. Perquè es van deixar obertes les urnes fins a les 20 h., dues hores després de la fi de l'assemblea, perquè poguera votar gent que ni tan sols va assistir a ella i gent que no hauria de tenir la possibilitat de votar en ella perquè són empreses i no treballadors que puguin secundar la vaga o no (diga's de directius com Angle, que era el representant de l'empresa en les reunions de Foment i Inspecció de treball, Antich, Caps, directors i directius de totes les àrees, familiars de l'Editor, com el seu gendre, assistents personals, com el seu xofer, etc...).
Tercer. Pel veto total que s'ha fet al personal subrogat, ja que el motiu era la desconvocatòria d'una vaga que estava vigent per una assemblea en què si vam poder prendre part, per a desconvocar la mateixa, hauríem d'haver estat presents.

En conseqüència, i com s'ha sentit després de la desconvocatòria, quina utilitat té ara realitzar propostes o interessar-se pel desenvolupament del conflicte? Com es pretén pressionar després de desarmar-se? Com es justifica aquesta preocupació després de veure aquesta assemblea dirigida i després de mesos de veure que l'empresa ens prenia el pèl, com diuen molts comunicats del comitè de LVE? Amb quins valors ètics i morals s'atreveix el comitè de LVE a realitzar propostes negociadores que només afecten els subrogats?

Per favor, no enganyeu a ningú, si vos remordeix la consciència, és perquè alguna cosa heu fet malament. Al personal de Tallers, així com a la resta de treballadors de Poble Nou, que no volien desconvocar la vaga, els heu abandonat i ho sabeu. El mateix plantejament es va fer al País, i davant l'oposició de la plantilla, l'Empresa, després de tres mesos de conflicte, va retrocedir. Aquest diari que sempre ha sigut el mirall on hem mirat per a convertir-nos en líders, van arreglar el seu conflicte en tres mesos amb l'ajuda de tots, com nosaltres, no?
Aquestes propostes que realitzeu, les arxiveu per si algun dia sou subrogats (que per desgràcia ens temem que serà més aviat que tard), encara que suposem que acceptàreu encantats ja que és el que heu volgut fer amb nosaltres, mentrestant, no perjudiqueu més, ja sabem que estem sols i que lluitarem sols, però no desarmats.
Aconseguirem les millors condicions per a la nostra plantilla que els nostres propis recursos Ens permeten aconseguir, però almenys no dependrem d'un comitè d'empresa compost per majories com l'actual, que diu el que és bo per a nosaltres però NO per a ells.


P.D. Per cert, del comitè de LVG (ni president, ni secretari, ni membres de redacció i sindicats majoritaris), encara no s'ha posat en contacte amb nosaltres per a comunicar-nos la decisió de l'assemblea i el balanç que trauen d'ella.

S'adhereixen al present comunicat: afectats 22@, CGT, SPC, USOC

Barcelona, 26/9/06

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat del Comitè de Vaga de La Vanguardia
27 set 2006
encara q heu sigut complices del mal q fa la TV a la societat..........
es important el suport a q tingam persones afins als ma$media pq tambe es un lloc on es fa presio, no?
Sindicat