Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Inaguració del Casal Popular res Voltes Rebel
27 set 2006
El Casal Popular Tres Voltes Rebel, situat al carrer argullós 108, obrirà les seves portes el dia 7 d'ctubre a partir de les 17:00h, i hi hauran una serie d'actes adreçats a tots els públics.
3vr.bmp
El Casal âTres Voltes Rebelâ? del carrer Argullós 108, obre les seves portes a partir del 7 dâoctubre. Després de més de deu anys dâabandonament dâaquest espai, lâAssemblea de Joves de Nou Barris hem iniciat un projecte de rehabilitació amb la finalitat de donar-li vida i convertir-lo en un punt de trobada al servei de la gent del barri i del districte.

La nostra actuació és originada per motivacions antiespeculatives. Ãs una resposta davant lâaltíssim preu de lâhabitatge, lâabandó de cases buides del qui espera que pugi el preu del sòl, el mobbing immobiliàri per a poder ensorrar espais històrics i construir-hi grans edificis i sobretot lâAjuntament, que perpetua aquesta situació regressiva per convertir la Barcelona dels barris, en una ciutat elitista, de fòrums, congressos i multinacionals i, allunyant-se de les necessitats i problemàtiques de la gent.

Per tant, tenim la voluntat que el Tres Voltes Rebel, sigui un casal amb dinamisme, participació i projecció dâiniciatives populars en qualsevol àmbit: debat, colâ¢loqui, ponències, mostres artístiques, culturals, tallers, etc.

Alhora, considerem molt rellevant ajudar a mantenir lâassociacionisme generat històricament al districte. Tenim molt clar que, des del primer dia, el Casal recolzarà i participarà en totes aquelles activitats tradicionals, plataformes o campanyes engegades des de la base dels barris i enfocades a potenciar la cohesió social, element indispensable per combatre els despotismes i abusos de poder i anar construint una societat lliure i solidària.

Us convidem a totes i a tots, a la inauguració del Casal Tres Voltes Rebel, el dia 7 dâoctubre de 2006 a partir de les 17:00h:

17:00 Grup d'animació infantil.
18:00 Xocolatada.
19.00 Acte polític amb colâ¢lectius del barri.
20:00 correfoc amb els Diables de Nou Barris.
21:00 Sopar popular (Preu 5 Euros)
22:00 Cantautr: Rambla amunt, rambla avall.
DESPRES CAFETA AMB BEGUDES DE LA TERRA.

Assemblea de Joves de Nou Barris. CAJEI

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Inaguració del Casal Popular res Voltes Rebel
27 set 2006
Com se os ocurreix okupar al carrer Argullos¿?

Amunt.(AMUNT!!) foteu-li canya.
Visca la terra, visca el poble, visca el putrefacte mon que anem a cambiar qualsevol dia.

salut i canya contra Ezpaña
Sindicat Terrassa