Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
Guadalajara: És hora de mobilitzar-se contra el feixisme
27 set 2006
12-0ct-06-antifa01.jpg
Guadalajara: És hora de mobilitzar-se contra el feixisme
x Coordinadora Antifeixista de Guadalajara



Des que el passat 6 de febrer de 2005, un jove de la nostra ciutat fora apunyalat en un cèntric pub de Guadalajara a les mans d'Israel Galve Maldonado, un conegut ultradretà local, les bandes feixistes i neonazis segueixen atacant impunement a joves i immigrants en nits de valor patrio.

Ocultats covardament després de caputxes i sempre en grup, segueixen atacant de manera descarada en forma d'agressions, pintades i falses denúncies.

Després de les mobilitzacions antifeixistes de la primavera de 2005, diversos companys van ser assetjats per una campanya de querelles i denúncies falses que continua fins a avui, també noves agressions per les quals aquests neofeixistes mai han rendit comptes. En les passades nadal, aquests feixistes sortien a la palestra dels informatius estatals després d'una agressió a un jove marroquí i l'intent de segrest cap a una treballadora peruana. Aquests fets han suposat que els responsables hagin tingut una estada a la presó de menys d'un mes. En el cas d'Israel Galve, el seu intent d'assassinat, certificat per informes policials i forenses, li ha suposat únicament una estada de 8 mesos a la presó. Però el cas actual és encara més greu.

En el procés d'un dels companys víctimes d'una d'aquestes falses denúncies enfront d'Israel Galve, el seu defensa va detectar, al juliol d'aquest any, la prova evident del tracte de favor que aquests feixistes estan tenint per part dels jutges, en concret del Jutjat d'Instrucció nº 3 i el seu jutge titular, Mª Elena Major Rodrigo, el jutjat del qual va posar en llibertat a Israel Galve i que ara pretén condemnar, sobre la base de reconegudes i evidents proves parcials i falses, al nostre company per un suposat delicte d'insults i amenaces. Això ha suposat, una campanya d'assetjament laboral contra l'advocat del seua defensa, també militant antifeixista, així com a ell, en el qual una cridada en nom del Jutjat nº 3 li va advertir que “s'atingués a les conseqüències� de posar en evidència aquesta situació.

Això ha de fer-nos reflexionar sobre múltiples qüestions, especialment de perquè els quals es consideren hereus del franquisme veuen en aquest poder judicial una base de suport per a continuar en la impunitat. Per què mentre els feixistes són posats en llibertat, es posen totes les facilitats perquè els companys que lluitem per la reivindicació de la memòria(la memòria que aquests mateixos feixistes- així com uns altres, instal·lats en les cúpules dels poders econòmics i polítics- ens volen ocultar), que reivindiquem un món just i que lluitem contra aquest ordre que reparteix fam, guerres i repressió se'ns apliquin sancions?. Per això mateix creiem que és temps de mobilitzar-se, de reivindicar aquesta memòria, que per moltes raons, aquests feixistes- i uns altres no tan visibles- pretenen ocultar-nos. És temps de recuperar el nostre passat, de lluitar pel present i de decidir el nostre futur. En aquests temps que tant es parla de memòria històrica, restablim-la també lluitant contra els hereus dels que van afusellar, van empobrir i van humiliar a tot un poble.
Mira també:
http://valencia.indymedia.org/display.php?articleId=2605

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Guadalajara: És hora de mobilitzar-se contra el feixisme
27 set 2006
anims per tots els antifeixistes de guadalajara i de tot el pais mexicà. Viva Zapata cabrones!
Re: Guadalajara: És hora de mobilitzar-se contra el feixisme
27 set 2006
En València el 12 d'octubre el partit nazi españa 2000 pretén organitzar una maniferstació racista pel centre de València a la qual aniran nazis de tot el estat, també pretén organitzar un concert racista en una coneguda discoteca valenciana per tot això demanem la vostra solidaritat col·laborant amb la campanya per internet.
Clica la imatge per una versió més gran

Solidaritat antifeixista amb València


Campaña contra el concert nazi:

mail ARROBA discotecakum-manises.com
626 499 643
639 679 507.

model de mail per a enviar:
Per a: mail ARROBA discotecakum-manises.com
Assumpte: KU-MANISES organitza concerts feixistes i xenofobs?

M'han dit que en KU-MANISES el partit nazi España 2000 va a organitzar un concert de marcat caracter racista, de grups d'ideologia nacional-socialista (nazi). Espero que això sigui mentida doncs, a part que la discoteca es pot ficar en problemes amb la justícia (l'apologia del nazisme i l'holocaust és il·legal), no anirem mai més i farem el possible per a que ningú vagi. España 2000 té nombroses denúncies per xenofòbia, agressions racistes... Mai anirem a una discoteca que doni suport el racisme i el feixisme.

Campaña per a protestar per la manifestació nazi.

Aquestes són les adreces que deixa el P$OE per a saber "l'opinió" dels ciutadà, doncs que la sàpiguen, ja que la subdelegació de govern a autoritzat la manifestació així com el concert, el 1 de maig també va autoritzar un concert nazi de Alianzanazional:

València
http://www.pspv-psoe.net/pspv/participa/opinio.php

Espanya
http://www.psoe.es/ambito/actualidad/mailus.do

Esperem la vostra col·laboració ja que a poc a poc va donant els seus fruits la campanya de moment una emissora de ràdio a cancel·lat el contracte de publicitat amb españa 2000 a causa de queixes dels seus oïents.

+INFO:www.valencia.indymedia.org

Aliança antifeixista!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more