Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Salvadorfilm, gran exito en el..
27 set 2006
en el TOP MANTA y en el EMULE.

BOIKOT A MEDIAPRO
emuleimages.jpg
direcciones para descargar gratuitamente la penicula


ed2k://|file|SALVADOR.PUIG.ANTICH.CD1.TS.TDT.wWw.ToDoTorrente.com.avi|760451072|DCBF0C43092265B864EA576F279691A3|/

ed2k://|file|SALVADOR.PUIG.ANTICH.CD2.TS.TDT.wWw.ToDoTorrente.com.avi|855625728|83DCBD252E4A85C849585A1B8A55C41F|/

tambien se puede encontrar en bitt torrent







http://www.paremoslapeliculasalvador.org
Mira també:
http://www.emule-project.net
http://www.salvadorpuigantich.info

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Salvadorfilm, gran exito en el..
27 set 2006
Doncs al Verdi estava a rebentar i tothom va aplaudira a l'acabar, i mira que ja feia molt de l'estrena
Re: Salvadorfilm, gran exito en el..
27 set 2006
Tambe aplaudeixen als toros, a la boxa i als concerts del Bisbal.
Cada espectacle te el seu public i els desmemoriats dels 70 i els desinformats dels 2000 concideixen en les llagrimes, uns per rentarse les conciencies i altres en que els hi rentin el cervell.
El reformisme historic d'aquesta calanya ens portara a que la dictadura no va existir, els carcellers son llibertaris, tots els politics d'esquerres van estar al maig del 68 i els anticapitalistes revolucionaris com Puig Antich eren uns pobres nois influenciats per llibres francesos.
Re: Salvadorfilm, gran exito en el..
27 set 2006
Tens rao pa i circ, lo millor es que els desinformats del 2000 no sapiguen res o llegeixen el contrainfos per informar-se i que els desmemoriats dels 70 se n'acabin d'oblidar del tot de lo que va passar aquella epoca.

Per cert, tots els ex-MIL que ara critiquen la peli... on heu estat fins ara? en quines lluites?
Re: Salvadorfilm, gran exito en el..
27 set 2006
Gracies pels enllaços ed2k, des del programa aMule 2.1.0 funcionen perfectament i tenen un munt de fonts (sobre les 250). A més será una película que durará 4 dies a cartallera, perfecte compartir-la per Internet amb P2P. A veure si fan el mateix els que han fet un documental sobre els Mil (http://elmil.net/) que va ser publicat a IndyMedia Barcelona (http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/274687/index.php)

La gent aplaudeix la película quan en el seu moment gairabé ni sabien qui era en Puig Antich i el Mil. Clar que la película retrata el crur assesinat d'en Salvador, però no explica res de nou. Deixa masses coses sense explicar d'una época en que molts estaben simplement cagats de por, sense saber que pasaria després de la mort d'en Franco.
Historia light
27 set 2006
Mira Josep, si vols saber on estaben els del MIL, els hi preguntes, no s'amaguen ni es limiten a dir tonteries per internet com tu.
Respecte a coneixer la historia de la ma de Mediapro amb la certificació de qualitat del Montilla i els seus nois, crec que qualsevol que coneixi la realitat viscuda las anys setanta sap que al que estan fent es una deconstrucció i laminació amb gratinat de maduxetes d'una situació a la que tots, tots, van girar la cara, i per la gent dels 2000, que llegeixin mes que textes i fonts tenim.
Re: Salvadorfilm, gran exito en el..
27 set 2006
Potser que mireu la peli abans d'opinar. Es una pelí comercial, es cert. NO és una peli política Sino la veuriem NOMES els 20.000 de sempre. Els que la vegin al menys s'enteraran que no només existia el PSUC i ETA, hi habia més gent, al menys s'enteraran que la poli franquista eren uns torturadors i que Franco era un fill de puta, y no un "mal menor" com als "cuentame" i companyia.
Re: Salvadorfilm, gran exito en el..
28 set 2006
Totalment d'acord amb el company de l'anterior post. Reconec que els ex-membres del MIL poden sentir-se ridiculitzats o oblidats en la pel·li (i jo afegiria unes quantes crítiques més) però és possitiva en el sentit que mostra una realitat de la que encara, avui, no es parla.
Re: Salvadorfilm, gran exito en el..
28 set 2006
Als qualsevols. Esteu d'acord amb la pel·li perquè a vosaltres ja us va bé. Vull dir, ja us va bé que es critiqui el franquisme, però que no es critiquin les organitzacions d'"esquerres" que són ara les que ens dominen.
Sindicat Terrassa