Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: sense clasificar
III jornades llibertàries de la CNT de Lleida
26 set 2006
Com cada any des que es va rejovenir el sindicat de la CNT a Lleida, ens tornem a embolicar en l'organització de les corresponents jornades llibertàries, aquestes siran les terceres. Aquí teniu una petita introducció als actes que hem organitzat.
(versió en català)

Terceres jornades llibertàries de CNT-Ponent
Caminant cap a la llibertat


Lleida, del 15 al 21 d'octubre del 6





Com cada any des que es va rejovenir el sindicat de la CNT a Lleida, ens tornem a embolicar en l'organització de les corresponents jornades llibertàries, aquestes siran les terceres. Aquí teniu una petita introducció als actes que hem organitzat.

Recordeu que el terme llibertari implica participació i que, per tant, aquestes jornades no tenen sentit sense la vostra participació, os hi esperem!

* * * Diumenge 15
Si os passegeu al matí per la ciutat podreu trobar-os amb la "moguda" de la CNT, és la nostra manera de protestar per l'impost contrarevolucionari que l'Excel·lentíssim ajuntament ens imposa per intentar autogestionar-nos.

A les 2 (les 14 hores) tindrà lloc un dinar vegeta, on brindarem pels dos anys d'ocupació que portem de l'actual local sindical.

A continuació hi haurà la presentació en societat de l'Associació d'Estudians de CNT, on les protagonistes faran una petita exposició de les seves revolucionàries intencions.

Finalment, en exclusiva mundial, l'estrena de la comedieta operària "Què feu per mi?", presentada per la Companyia Còmica Anarcosindicalista.

* * * Dimarts 17
A les 19'30 hores, xerrada-debat: "Ni policies, ni jutges, ni carcellers, mort al treball!!"

* * * Dimecres 18
A les 20 hores, sopar i video-fòrum: "El nou ordre mundial Al-Qaeda=CIA" amb el documental "Loose Change 2nd Edition", sobre l'11-S.

* * * Dijous 19
A les 20 hores, xerrada-debat: "ZEPA - massa o massa poc". On intentarem aprofundir en les intrincades relacions entre el pagès i la Unió Europea. Amb la participació de Enric Batalla, investigador i membre d'Assemblea Pagesa; Joaquin Arqué, de la Secció Agrària de CNT-Fraga i, a hores d'ara, esperem la confirmació d'altres participants.

* * * Divendres 20
A les 19 hores, Cas mercacoso, la lluita dels i les treballadores d'una de les més grans empreses de l'estat i la pràctica de l'acció directa.

* * * Disabte 21
A les 7 hores de la matinada!, excursió als Ports de Tortosa-Besseit, on visitarem indrets als quals és fàcil de veure la Capra Hispànica, sort!. Sortida a les 7 hores des de l'estació de RENFE de Lleida, desplaçament en cotxes particulars, emportar-se el menjar i el beure, i roba i calçat adients.

Les xerrades tindran lloc al local de la CNT-Ponent a Lleida, Rambla Ferran núm. 30, 4t. 1a.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa