Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Acció en defensa d'un habitatge digne a València. Maulets
26 set 2006
pancarta1.jpeg
pancarta2..jpg
pancarta3.jpg
Des de l'Assemblea de Maulets de l'Horta us adjuntem el comunicat i les fotos de l'acció que s'ha desenvolupat avui a les portes de l'Ajuntament de València amb el lema: "Joves sense sostre, polítics corruptes".
Cal remarcar negativament, l'actuació policial que ha sigut molt violenta sobretot al principi, intentant impedir que duguerem a terme l'acció i posteriorment identificant a totes les persones que havien participat en l'acció així com l'actitud xulesca i provocadora del regidor del PP a l'Ajuntament de València i uns dels màxims responsables de la situació que pateix avui en dia la nostra ciutat: Miguel Dominguez, el qual s'ha passejat per davant dels concentrats bulant-se i mofant-se de les nostres reivindicacions i manant a la seua policia el que havia de fer.





JOVES SENSE SOSTRE, POLÃ?TICS CORRUPTES



Ens trobem avui ací a la porta de l'ajuntament per denunciar i cridar ben fort contra els abusos immobiliaris i l'enriquiment d'empresaris i polítics a costa d'especular amb el territori, els recursos i en definitiva amb les nostres vides.

Ens hem encadenat per fer visible quina és la situació del jovent arreu dels Països Catalans, encadenades per unes condicions laborals precàries i la impossibilitat d'adquirir un habitatge digne on desenvolupar-se com a persones.

Dia rere dia ens estan destrossant la terra, deixant-nos sense els nostres símbols històrics i enriquint-se a costa de vendre el nostre país. Els ajuntaments s'han convertit en centres immobiliaris on es comercien les nostres cases i el nostre futur.

Mentre els polítics ens venen grans projectes de futur, en mostren una València rica i monumental, la vida de les joves del nostre país es veu subjecta a hipoteques i a treballs temporals amb salaris insuficients que condicionen el present i el futur de manera injusta.

Mentre molts sols tenen recursos per poder subsistir, els preus dels habitatges no paren de pujar. El preu de les cases de renda lliure ha augmentat un 10% en un any dada que suposa un preu del metre quadrat de quasi 1900 euros (1858eu) fent inaccessible la compra per part de la majoria de les joves de la nostra ciutat. Al mateix temps, València té 65464 cases buides que no estan sent utilitzades per ningú.

Per tot això i més, denunciem als agents culpables de tota aquesta misèria, empresaris, bancs, polítics emparats per una legislació permissiva i per la ajuda inestimable dels mitjans de comunicació abanderats per canal9, actuen impunement botant-se fins i tot lleis internacionals.

Maulets el jovent independentista i revolucionari lluitem i lluitarem per aconseguir habitatges dignes i barats per al jovent i els siguem als especuladors que amb la nostra terra no es juga i que els ho farem pagar car.



Futur en venda, futur en lluita! El combat maulet continua.





w.w.w.maulets.org

w.w.w.politics-immobiliaria.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Acció en defensa d'un habitatge digne a València. Maulets
26 set 2006
el combat maulet continua!!
ben fet!!
Re: Acció en defensa d'un habitatge digne a València. Maulets
26 set 2006
felicitats
Re: Acció en defensa d'un habitatge digne a València. Maulets
26 set 2006
València viva i combativa!

Amunt els jovens que lluiten!
Re: Acció en defensa d'un habitatge digne a València. Maulets
26 set 2006
qué pena que a los maulets les preocupe más que su nombre salga reseñado que el problema de la vivienda en sí. En fin, nada nuevo bajo el sol.

Si quieres enterarte de lo que verdaderamente está pasando con la lucha por una vivienda digna:

http://vdevivienda.net
Re: Acció en defensa d'un habitatge digne a València. Maulets
27 set 2006
vaaaa molt bona acció!!

el Baix Montseny, en peu de guerra!
Re: Acció en defensa d'un habitatge digne a València. Maulets
27 set 2006
Una pregunta per que els Maulets no bolen una diada unitària a la diada del País Valencià. a bcn si pq sou minòria però per que no al País Valencià.

Sou uns hipòcrites, endavant amb la Unitat Popular.

O totes les diades unitàries o cap. Maulets Prou ja
a
28 set 2006
Maulets duu treballant el tema de l'habitatge des de fa més d'un any!

a qui li molesta que es faja força per defensar un habitatge digne, a la gent sectària?

si voleu saber el que ha fet maulets en els últims temps entreu a aquesta pàgina:

w.w.w.politics-immobiliaria.org


Endavant amb la lluita popular!
L'habitatge és un dret, no un luxe!!
Mira també:
http://www.politics-immobiliaria.org
Sindicat Terrassa