Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
¿Hay antisemitas negros? Sí, la Justicia Francesa ordena cerrar web del grupúsclo racista Tribu Ka
25 set 2006
tribu-ka.jpg
Un chimpancé con el maguen David y la insólita acusación de un plan de exterminio de la "raza negra" por parte de los judíos, una de las muchas sandeces de este grupo violento y peligroso


Se trata de un grupo antisemita inspirado en el grupo "Nación del Islam" de Estados Unidos



El Tribunal de Gran Instancia de París ordenó hoy el cierre de la página web del líder del grupúsculo raciasta y antisemita Tribu Ka, abierta hace dos meses en respuesta a la prohibición del grupo por el Ministerio francés de Interior. El líder de la banda, Kemi Seba, deberá impedir el acceso a su sitio en Internet en las próximas 48 horas si no quiere hacer frente a una multa de 1.500 euros por infracción constatada y día de retraso, según la sentencia.
El juez, Emmanuel Binoche, estima que Seba, cuyo verdadero nombre es Stelli Gilles Robert Capochichi, ha 'excedido claramente los necesarios límites a la libertad de expresión al estigmatizar a los judíos como responsables de la trata de negros, de forma que pueda generar disturbios y violencia'.
La Unión de Estudiantes Judíos de Francia (UEJF) había pedido al Tribunal el cierre del sitio. Tras abrir su web personal, Seba señaló que no temía 'ninguna traba' a la página porque, 'aunque moleste, es legal' porque es suya y no de la Tribu Ka, grupúsculo prohibido el pasado julio a iniciativa del ministro francés de Interior, Nicolas Sarkozy.
Séba indicó que haría caso omiso de la interdicción y anunció acciones 'aún más virulentas'.
Dos meses antes, Sarkozy había ordenado el cierre de la página web del grupúsculo por considerar 'inaceptable' presentar a un chimpancé con la estrella de David, el distintivo judío, como hacía la Tribu Ka en el citado sitio.
El nombre Tribu Ka proviene del acrónimo en egipcio antiguo de 'kemita' (negro) y 'atonio' (culto al dios solar Atón).
Fundado en diciembre de 2004, el grupúsculo mantiene un discurso contra los blancos, a quienes denomina 'leucodermos', y contra los judíos, a los que acusa de haber planificado la aniquilación de la raza negra en el siglo IV antes de Cristo.
El pasado 28 de mayo, una veintena de sus miembros se concentró en el barrio judío de París para proferir eslóganes antisemitas.
Tras estos actos se abrió el procedimiento de disolución, como habían solicitado las organizaciones SOS Racismo y Unión de Estudiantes Judíos de Francia (UEJF).Se trata de un grupo antisemita inspirado en el grupo "Nación del Islam" de Estados Unidos.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: ¿Hay antisemitas negros? Sí, la Justicia Francesa ordena cerrar web del grupúsclo racista Tribu Ka
26 set 2006
Els fills de Sem van ser Israel i Ismael, i d'aquí sortiria el concepte de semita, els descendents de Sem, d'Israel sorgirien els jueus i d'Ismael els musulmans, segons l'explicació novelada de la història que fa la bíblia.

És aquest el concepte de semita que veig no t'interessa recalcar, perque per racistes ja no voleu ni que les paraules vulguin dir el que volen dir, us interessa molt parlar d'antisemitisme quan s'ataca una concepció d'estat militarista, genocida i xenòfoba, i no us interessa pel vostre mateix racisme sionista que es vegi que un musulmà és tan semita com un jueu, que no vol dir res més que tenen aquest nom per tradició, per molt falsa que sigui aquesta, però clar vosaltres sou els escollits i als altres que assassineu impunement per no mereixer, no es mereixen ni el nom que la literatura bíblica va inventar per tots.

I ara vens tu a explicar-nos que el concepte de semita només s'utilitza per les llengües, quan sou els que us ompliu la boca amb el terme "antisemita" per confondre i plorar el victimisme fastigòs que tan us agrada. Criticar el sionisme es converteix en antisemitisme, dir alguna cosa de l'estat d'israel el mateix, en canvi els assassins que esteu intentant exterminar el poble palestí i que ataqueu impunement el libanès no provoqueu víctimes sino que són danys col·laterals de la lluita contra el terrorisme en que voleu convertir a pobles sencers. Ja em diràs que terroristes poden arribar a ser nadons i nens de poc més d'un any que assassineu impunement.

La vostra hipocresia és barbara i que tu estiguis signant directament amb el nom d'una pàgina d'una forma tan cutre i amb comentaris tan patètics, només demostra que per sort deus ser l'únic boig que la representa.

Demano a indymedia que no permeti que un tarat com tu escrigui impunement la seva ignorància i intenti enganyar amb tanta torpessa com crueltat.

Palestina vencerà
Sindicat Terrassa