Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
[Mallorca] Nova okupació a Inca
22 set 2006
Avui a la tarde del divendres 22, un grup de companys i companyes hem entrat en una antiga casa abandonada que al seu moment va pertanyer a totes i tots els treballadors d’Inca amb l’intenció d’adequar-la i convertir aquest espai en Ateneu popular des de on organitzar diverses activitats culturals, socails i lúdiques.

Okupant, o reprentent aquest espai, neix un projecte que porta al darrera tota una serie d’intencions com la de obrir una biblioteca, fer projccions de vídeos, xerrades, tallers,.. per totes aquelles persones que hi vulguin participar. Volem fer d’aquest ateneu un punt de trobada de totes les persones del municipi i així convertir-ho en alternativa a tantes hores de televisió, o al carrer fumant o als bars bevent. Pretenem que siga un lloc on poder aprendre, entretenir-se, ceneixer-se, realitzar activitats, etc.

Aquest edifici que hem triat com Ateneu, abans de la Guerra Civil ja va ser un ateneu gestionat per treballadores i treballadors. Després el Franquisme el va prendre cedint-lo a mans del govern. La democracia el va conservar així fins que el va vendre al capital privat d’una empresa. Fins ara aquest espai ha estat tancat i ara nosaltres volem donar-li un nou us.

L’Ateneu el gestionarà el col.lectiu Poble Llibertari, però ens agradaria que totes aquelles persones que tenguin propostes, les facin arribar ja que tendran bona acollida.
Aquest grup el formem persones que portem a terme una activitat social i cultural per una transformació del nostre entorn i aquest sistema, per tal de que siguen les persones les qui decideixen damunt les seves vides.

Ara per ara anirem acondicioant l’espai, i esperem obrir les portes ben aviat, fins a les hores hi resistirem.

x Poble Libertari

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Mallorca] Nova okupació a Inca
22 set 2006
Tot el suport des de Ciutat...endavant amb la nova okupació!!
Re: [Mallorca] Nova okupació a Inca
22 set 2006
Visca la terra!!
Aupa maulets!!
Re: [Mallorca] Nova okupació a Inca
23 set 2006
Visca la anarquia!
Re: [Mallorca] Nova okupació a Inca
23 set 2006
Felicitats, continueu creant espais d'autogestio a les illes, falta en fa de que hi hagin espais alternatius independentistes o llibertaris on poder crear i donar una resposta popular contra el sistema.
Re: [Mallorca] Nova okupació a Inca
23 set 2006
On veus que digui maulets a sa noticia?
Nomes xerra des poble llibertari.
Re: [Mallorca] Nova okupació a Inca
05 oct 2006
ENDAVANT!
A Mallorca ens fa falta donar-li canya al tema!
Necessitem més ocupacions!
I ja és ben hora de crear mitjans de contrainformació a les Illes que amb això si que anam atrasats!
Sindicat