Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
OPO 2006 Comunicado CGT Parcs i Jardins
20 set 2006
COMUNICADO Sección Sindical de CGT PARCS i JARDINS
Hoy día 20 de septiembre el Tribunal de la Oferta Pública de Empleo 2006 del Institut Municipal de Parcs i Jardins del Ayuntamiento de Barcelona ha decidido elevar a definitivas la valoración de la Prueba Práctica que ha dado como resultado de la misma que de las 212 personas examinadas sólo han superado la prueba 44 personas (el 20’75%), dándose además la circunstancia que de las 7 personas presentadas en el turno de integración no ha aprobado ninguno.

Así mismo el Tribunal ha decidido rechazar las alegaciones de los opositores afectados y responder individualizadamente a las 93 alegaciones presentadas por los mismos.

La decisión adoptada hoy por el Tribunal, rechazando todas las impugnaciones planteadas: individuales, del Comité y del Sindicato, posibilita la posible presentación del Recurso de Alzada al Alcalde de Barcelona Sr. Hereu como paso previo a la presentación de un Contencioso-Administrativo

La Sección Sindical de CGT de Parcs i Jardins manifiesta su disconformidad con la decisión adoptada por el Tribunal de la OPE 2006, dado que el Tribunal en ningún momento aprobó ni ha existido una exteriorización de los criterios de valoración de los exámenes ni la convocatoria recogía unos medios que objetivizaran las pruebas prácticas dado así pie a la posible arbitrariedad







Barcelona a 20 de septiembre de 2006

This work is in the public domain

Comentaris

Re: OPO 2006 Comunicado CGT Parcs i Jardins
20 set 2006
ME HE QUEDADO SIN PALABRAS.
TAL VEZ A LOS EXAMINADORES LES DEN EL PREMIO PRINCIPE DE ASTURIAS POR SU LEALTAD A LA EMPRESA.
ADELANTE C.G.T. Y COMITÉ HASTA EL FINAL.
Re: OPO 2006 Comunicado CGT Parcs i Jardins
20 set 2006
El tribunal de qualificació per a aspirants a Parcs i Jardins de Barcelona rebutja les 104 al·legacions a l'examen




BARCELONA, 20 (EUROPA PRESS)

El Tribunal de l'Oferta Pública encarregat d'avaluar unes oposicions per a 30 places de peó de Parcs i Jardins a Barcelona ha ratificat avui els resultats dels exàmens que es van fer el mes de juliol passat i ha rebutjat les 104 al·legacions presentades.

Les oposicions van acabar amb la declaració de 'no apte' per al 80% dels 212 aspirants, l'eliminació de tots els aspirants del torn d'integració i de 68 de les 74 dones que es presentaven.

Els opositors van presentar més de cent al·legacions a aquests resultats, en què la majoria van suspendre la prova pràctica d'escombrar. El tribunal va anunciar que comunicarà per escrit a cada persona els motius del suspens, segons ha informat a Europa Press el president del comitè d'empresa de Parcs i Jardins, Pepe Ruiz.

Ruiz ha lamentat la "interpretació molt restrictiva" de les bases del concurs, que només van aprovar 44 persones, per això es cobriran les 30 places ofertes i quedarà una borsa de treball "inexistent o molt reduïda".

El comitè d'empresa farà una assemblea per informar sobre la decisió del tribunal. Sobre possibles accions de protesta, Ruiz ha comentat que de moment queden "a l'espera" de veure les respostes individuals per als suspesos, si bé en tot cas les reclamacions hauran de ser individuals.

De tota manera, Ruiz ha criticat que el tribunal hagi ratificat els resultats dels exàmens abans de donar explicacions sobre els motius dels suspensos.[
Re: OPO 2006 Comunicado CGT Parcs i Jardins
22 set 2006
-Vaig fer la prova i només dir que es increible la "barra" del tribunal,crec que queda més que demostrat que van ser uns resultats a gust de "altes esferes " de l'empresa,i a més es ratifican,molt fort tot plegat.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more