Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió : especulació i okupació
Comunicat de premsa conjunt de la Bahia i l'Accent
16 set 2006
Entrada dels Mossos a la Bahia
Comunicat de premsa en relació a l’entrada dels Mossos d’Esquadra a la Bahia aquest matí

Al voltant de les 12 del migdia d’aquest matí, dissabte 16 de setembre, una dotació d’agents antiavalots han entrat al Espai Alliberat per la Cultura, el Bahia (al carrer Olzinelles de la Vila de Sants) de manera ilegal i totalment desproporcionada per tal d’identificar a les persones que es trobaven a dins. L’operatiu estava format per dues furgones i dos cotxes amb Mossos Antiavalots i agents de paisà que han entrat al recinte per la porta del darrera. Aquesta acció, s’ha dut a terme de manera violenta i agresiva, amb trencament de material i corredises.
A més, la policia autonòmica catalana ha aprofitat la celebració del concert del periòdic l’Accent, un mitjà de comunicació plenament arrelat als moviments de l’esquerra anticapitalista del país. Aquesta nit, el Centre alliberat portarà a la vila de Sants a músics com Feliu Ventura o Obrint Pas
Des de l’assemblea de la Bahia i l’Accent, denunciem el fet que s’aprofiti el dia que un mitjà de comunicació popular celebra una festa per la seva autogestió per entrar de forma ilegal a la casa i així:
- Coeccionar als membres del Centre Social en vista a properes vistes judicials pendents
- Dificultar la celebració de la festa de l’Accent i així , la seva autogestió
- Mantenir la política represiva constant contra els moviments socials per tal intentar aturar el teixit alternatiu de la Vila
- Atacar a la llibertat d’expressió dels mitjans alternatius dels país, fet que continua la línea de retallades socials que s’està portant des de l’ajuntament de Barcelona. Aquest és un fet que volem denunciar especialment ja que intenta presionar a un mitjà al que criminalitza pel sol fet de presentar un Anuari.
Per tot això, des de la casa i l’Assemblea de Barri, es portaran a terme les accions judicials que es creguin pertinent donada la ilegalitat d’aquesta ocupació policial de la vivenda.
Finalment, destacar que la festa de l’Accent seguirà endavant tal i com estava programada així com les activitats habituals de la Bahia

Centre Alliberat per la Cultura, La Bahia
L’Accent, periòdic popular dels Països Catalans

Vila de Sants, 16 de Setembre del 2006

salabahia ARROBA gmail.com
laccent ARROBA laccent.info

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat de premsa conjunt de la Bahia i l'Accent
16 set 2006
Després de l'assalt il·legal que els mossos han fet aquest matí al centre social Bahia es presentarà aquesta tarda una demanda judicial.

Nombroses destrosses ocasionades pels agents mitjançant malls a la porta d'accés a l'edifici. Han marxat sense donar cap explicació. Sense mostrar cap ordre judicial. Es tracta d'un cas claríssim d'assalt il·legal i destrosses.
Un advocat ja està preparant la denúncia a la que s'hi adjuntaran les fotografies que mostren les destrosses ocasionades pels agents, i que seran interposades al jutjat de guàrdia de Barcelona perquè les investigui.
Re: Comunicat de premsa conjunt de la Bahia i l'Accent
16 set 2006
llastima, el primer cop que vaig entrar al bahía em va recorrer per el meu cos una sensació tota estranya, l'ambient i la música van fer que em transportés durant uns instants en una epoca la qual encara no havia nascut, les butaques, la barra, l'escenari, les parets, tot totalment intacte i cuidat fins al més mínim detall.
Endavant habitants del bahía, des d'aquí el meu suport.
Polítics no veieu que esteu fent? us esteu carregant la base de la societat. A barcelona la gent ja no es pot manifestar, sortir al carrer a divertir-se (obligant-se a tancar-se en locals i pagar els seus abusius preus), a on representa que s'han de reunir els grups de ciutadans que ténen inquietuds comuns? tan estatuts i merdes, perque no dicteu alguna llei per protegir el poble en comptes de destruir-lo?
Re: Comunicat de premsa conjunt de la Bahia i l'Accent
16 set 2006
Tranquilos, hombre, no exagereis. No pasa nada. Ahora os jodeis un poco, pero de aquí unos añitos el Manuel Huerga de turno os hace una peli, transformando todo el contenido, y la policía será la buena, y los okupas los perdidos. Hombre, y ya está... si es que...
ala, votadme, votadme... que soy una buena persona

ánimos Bahía!
Re: Comunicat de premsa conjunt de la Bahia i l'Accent
17 set 2006
Desde les esquerres de debó (ERC i IC) ens solidaritzem amb els pobres mossos que han de fer prevaler la justicia de forma il·legal. Recordeu: Voteu esquerres de debó que nosaltres ja anirem escudant les cagades acusant només als sociates...

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more