Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Crònica dels actes de la CAJEI - 11 de Setembre 2006, Barcelona.
15 set 2006
L'11 de Setembre d'enguany ha tornat a demostrar-nos que cada dia som més joves treballant activament a les assemblees de les viles i siutats del del país i que cada dia és també més important el potencial de l'Esquerra Indepdendentista com agent revolucionati i de canvi als Països Catalans.
Bastoneres 1.jpg
Parlament Gustau.jpg
11 Setembre 2006: el jovent continuem lluitant
Canya contra Espanya!

Crònica de la diada a Barcelona. CAJEI

10:00 â HOMENATGE A GUSTAU MUÃOZ (C/ Ferran)
Un centenar de joves i familiars i amics dâen Gusatu, van acudir a lâacte dâhomenatge. Unes paraules per part de la CAJEI, una carta de la presa política catalana Lola López i el parlament dâuna històrica companya de militància dâen Gustau, la Pilar, van precedir al descobriment dâuna placa commemorativa que sâinstal·là al mateix lloc dels fets, on Gustau Muñoz va ser abatut a trets per les forces dâocupació espanyoles lâ11 de Setembre de 1978. La CAJEI sâha compromès a fer una instància a lâAjuntament de Barcelona per tal que la Placa sâinstal·li permanentment al lloc dels fets. En lâacte també va tenir lloc una actuació de les bastoneres de Sants, que van voler ser presents en lâhomenatge a en Gustau.


Finalment, es van repartir clavells i un llibret amb la història del jove patriota i comunista català, just abans dâentonar els Segador i la Internacional en record del company assassinat.

10:30 CERCAVILA CONTRA ESPANYA (C/Ferran â Fossar de les Moreres)
De forma gairebé improvisada i sense propaganda que ho anunciés, els i les militants de la CAJEI van organitzar un cercavila des del mateix lloc de lâhomenatge fins al Fossar de les Moreres. Rere una pancarta amb el lema de lâ11 de Setembre de la CAJEI (El jovent seguim lluitant: Canya contra Espanya), els i les manifestants van corejar lemes a favor de la independència, contra lâexplotació del jovent treballador i, sobretot, lemes contra les polítiques espanyolistes de lâEstat.

MIG MATÃ?
Tot i que un membre de la CAJEI va sortir a lâescenari per explicar el sentit de lâ11 i el perquè ERC i JERC no hi tenen cap cabuda, la militància del partit parlamentari va decidir fer la ofrena floral i difondre un text a través dâuns altaveus instal·lats al Fossar. Centenars de membres de diferents col·lectius de lâesquerra independentista, amb especial presència de joves militants de la CAJEI, va fer ús dels xiulets i escridassades per impedir que ERC-JERC poguessin dur a terme els seus actes. âBotiflers!â?, Espanyols!â? o âAl Fossar no hi parla cap traïdorâ? van ser alguns dels lemes més utilitzats per la gent congregada.

En aquests sentit la CAJEI considera positiu que aquest any ja sâhagin pogut veure els fruits del boicot propagandístic que lâany passat es va protagonitzar contra ERC-JERC amb octavetes, cartells i impedint-los instal·lar-se al Fossar: aquest any les joventuts no han plantat parada, ERC ha tingut que posar una minitaula acompanyada dâuna dotació de la Guàrdia Urbana i, a més, aquest any ha estat lâEsquerra Independentista en el seu conjunt que ha rebutjat unànimement la presència dâERC-JERC al Fossar.

MANIFESTACIÃ UNITÃRIA (17:00 â PLAÃA URQUINAONA)
Més de 6.000 persones van estar al bloc unitari de lâEsquerra Independentista a Barcelona. Sota el lema âDes de lâEsquerra Independentista avancem cap a la Unitat Popularâ?, les organitzacions Endavant, CAJEI i Maulets i els Casals Independentistes de Poblenou i Sants van convocar una manifestació unitària, que començava a Plaça Urquinaona i culminava al Passeig del Born (al costat del Fossar). En el transcurs de la marxa unitària, es va cremar una gran bandera espanyola, es van llançar ous de pintura contra els jutjats del Passeig Lluís Companys i contra la policia, es va cremar simbòlicament una simulació de cotxe dels Mossos dâEsquadra i es van pintar alguns murals.


ACTE POLÃ?TIC (19:00)
La CAJEI va participar també de lâacte polític que lâEsquerra Independentista havia organitzat al final de la manifestació. Els portaveus de la CAJEI van protagonitzar el penúltim parlament, en el qual va remarcar la importància de que el jovent independentista i dâesquerres sâorganitzi i lluiti contra Espanya, per assolir així la independència i el socialisme als Països Catalans.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Crònica dels actes de la CAJEI - 11 de Setembre 2006, Barcelona.
15 set 2006
Feu pena. Cada any s'ha xiulat Esquerra i JERC al Fossar. No és pas fruit vostre de l'any passat, que fa dos dies que existiu i n'hi ha molts que fa molts anys que ens trenquem l'esquena. Més humilitat i més treball del dia a dia i menys prepotència.
Re: Crònica dels actes de la CAJEI - 11 de Setembre 2006, Barcelona.
16 set 2006
El mateix dic jo!

Menys prepotència contra la gent d'ERC, que és un partit politic i ha de mantenir unes formes, que sinó... us trencaven la cara!

L'11 de setembre es per tots els catalans! Ei, ERC, CIU, 33... Ens hem de respectar!
Re: Crònica dels actes de la CAJEI - 11 de Setembre 2006, Barcelona.
16 set 2006
jajajaja, Català, no has entes res....
Re: Crònica dels actes de la CAJEI - 11 de Setembre 2006, Barcelona.
16 set 2006
33?? respetar als 33??
Re: Crònica dels actes de la CAJEI - 11 de Setembre 2006, Barcelona.
16 set 2006
I recordeu que inclus el menys feixista dels feixistes és un feixista.

En aquest cas els 33 son nazis amb bandera catalana(i amb una diarrea mental aguda)
I els de CIU el PP amb bandera catalana, és a dir el mateix fàstic.
I ERC, be ERC, no cal dir massa quatre pijalls manipulats per policutxus, ERC ERCSSSSSSS.

Que no us enganyin, ells son tambe l'enemic.

Nazis ni catalans ni espanyols!
Re: Crònica dels actes de la CAJEI - 11 de Setembre 2006, Barcelona.
16 set 2006
don tás scapat tu noi. com que el partit popular s´embolcalla en bandera. quina ???

i els del PSOE també son feixistes o no? i els altres, també. Tots som uns feixistes. Tots menys tu: antifeixista

pd. nazis ni catalans ni italians!
Re: Crònica dels actes de la CAJEI - 11 de Setembre 2006, Barcelona.
18 set 2006
osti tu la CAJEI no sabria que fer sense les JERC, només cal veure el comunicat. Els textos de Maulets són abstant més madurs
Sindicat